Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Άγιος Χαράλαμπος ''ΛΙΑΠΑΤΑ''(φωτο)



Ο Άγιος Χαράλαμπος (Τοπική Κοινότητα Αγίου Χαραλάμπους - Δημοτική Ενότητα ΜΩΛΟΥ), ανήκει στον δήμο ΜΩΛΟΥ - ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ της Περιφερειακής Ενότητας ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ που βρίσκεται στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας όπως διαμορφώθηκε με το πρόγραμμα “Καλλικράτης”.
Η επίσημη ονομασία είναι “ο Άγιος Χαράλαμπος”. Έδρα του δήμου είναι τα Καμένα Βούρλα και ανήκει στο γεωγραφικό διαμέρισμα Στερεάς Ελλάδας.
Κατά τη διοικητική διαίρεση της Ελλάδας με το σχέδιο “Καποδίστριας”, μέχρι το 2010, ο Άγιος Χαράλαμπος ανήκε στο Τοπικό Διαμέρισμα Αγίου Χαραλάμπους, του πρώην Δήμου ΜΩΛΟΥ του Νομού ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ.
Ο Άγιος Χαράλαμπος έχει υψόμετρο 411 μέτρα από την επιφάνεια της θάλασσας, σε γεωγραφικό πλάτος 38,7650238774 και γεωγραφικό μήκος 22,6558305114. Οδηγίες για το πώς θα φτάσετε στον Άγιο Χαράλαμπο θα βρείτε εδώ.
 buk.gr/el/poli-perioxi/agios-haralampos







https://www.facebook.com/groups/76979628661/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)