Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυτοκτόνησε 25χρονος πέφτοντας στο κενό

Από τον 4ο όροφο οικοδομής που βρίσκεται επί της οδού Δαγκλή στην Ξάνθη πήδηξε το μεσημέρι του Σαββάτου ένας 25χρονος.

Σύμφωνα με το thrakitoday, o άτυχος νέος επέλεξε να αυτοκτονήσει στο εμπορικό κέντρο, όπου διατηρεί δικηγορικό γραφείο ο πατέρας του, πέφτοντας στο κενό και μάλιστα στο ίδιο ακριβώς σημείο στο οποίο πριν από 2 περίπου χρόνια είχε αυτοκτονήσει ο 16χρονος Παντελής, γιος επίσης δικηγόρου.

Ο 25χρονος Χ.Τ. έγινε αντιληπτός από περαστικούς που έσπευσαν να τον βοηθήσουν διαπιστώνοντας πως είχε ακόμη σφυγμό. Στο σημείο κλήθηκε και έσπευσε ένα ασθενοφόρο όχημα που παρέλαβε τον άτυχο νέο για να τον μεταφέρει στο Γενικό Νοσοκομείο της Ξάνθης. Εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο νεαρός πριν ανέβει στον 4ο όροφο βρέθηκε σε γειτονικό καφέ της οδού Δαγκλή, ενώ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστοι οι λόγοι που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη ωστόσο η είδηση του θανάτου του σόκαρε για ακόμη μια φορά την πόλη της Ξάνθης.
 http://www.zougla.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)