Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μπακογιάννης: Άκουσα ότι μιλήσατε πολιτισμένα με τον δολοφόνο του πατέρα μου(VIDEO)

Επεισόδιο στο περιθώριο της συνάντησης με τον Γιάννη Πανούση

Φωτογραφία: lamiareport.gr
Φωτογραφία: lamiareport.gr

Με τον περιφερειάρχη Στερεά Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη συναντήθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης. Η συνάντηση έγινε σε καλό κλίμα, ωστόσο επεισόδιο φέρεται να σημειώθηκε με τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βάσω Λέβα, η οποία μαζί με άλλους βουλευτές του νομού συνόδευαν τον υπουργό.

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, στη συνάντηση που έγινε στη Λαμία, ο Κ. Μπακογιάννης επεσήμανε ότι δεν μπορεί βουλευτές να συνδιαλέγονται με τρομοκράτες.  Η Βάσω Λέβα, η οποία είχε επισκεφθεί πρόσφατα στο νοσοκομείο τον Δημήτρη Κουφοντίνα, προσπάθησε να δικαιολογηθεί, ωστόσο ο Κώστας Μπακογιάννης δεν την άφησε λέγοντας: «Άκουσα ότι μιλήσατε πολιτισμένα με τον δολοφόνο του πατέρα μου. Αυτός όμως κανέναν πολιτισμό δεν επέδειξε όταν σκότωνε τα θύματα του [...] Ως Περιφερειάρχης σας καλωσορίζω στο γραφείο μου στην Περιφέρεια, αλλά ως άνθρωπος σταματάω εδώ. Μέσα σε μια δημοκρατία, όλοι κρινόμαστε».

Σύμφωνα με το lamiareport, η βουλευτής προσπάθησε και σε άλλο σημείο της κουβέντας να απολογηθεί, ο Κώστας Μπακογιάννης όμως δεν την κοίταξε καν, ενώ ο υπουργός τής είπε «εγώ δεν είμαι εισαγγελέας». Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα, η βουλευτής αποχώρησε εκνευρισμένη κατά τις κοινές δηλώσεις μετά τη συνάντηση (στο 1.27 του βίντεο ακούγεται χτύπημα πόρτας), όταν ο Κ. Μπακογιάννης επανέλαβε ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να συνδιαλέγεται με τρομοκράτες.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)