Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μαχαιρώματα τα ξημερώματα στη Λαμία!

Γράφτηκε από τον/την eΦΘΙΑ
maxairiΈνας 28χρονος τραυματίστηκε από μαχαίρι τα ξημερώματα της Παρασκευής μετά από συμπλοκή με έναν συνομήλικό του και τη μητέρα του τελευταίου!
Το επεισόδιο έγινε σε συνοικία στη νότια Λαμία, έγινε γνωστό όμως μετά την μεταφορά του τραυματία στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι είχε τραυματιστεί από αιχμηρό αντικείμενο.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία του τραυματία συνεπλάκη με έναν ημεδαπό και στο επεισόδιο ανακατεύτηκε και η μητέρα του που τον τραυμάτισε με μαχαίρι στο σώμα του και τελικά συνελήφθη από τους αστυνομικούς της ασφάλειας Λαμίας. Ομοίως και ο έτερος δράστης φέρεται να του κατάφερε κάποιες μαχαιριές και αναζητείται από την αστυνομία στο πλαίσιο του αυτοφώρου.
Η δικογραφία που συντάχθηκε για τους δύο δράστες είναι κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση και η γυναίκα οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)