Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΑΘΛΟΣ στα βουνα της ΡΟΥΜΕΛΗΣ

ΟΙ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ 3ου ΑΘΛΟΥ!

Ο Ποδηλατικός Άθλος στα Βουνά της Ρούμελης αποτελεί πλέον μία ετήσια αθλητική γιορτή για την ορεινή ποδηλασία που φέρει δύο ιδιαίτερα χαρακτηριστικά, δεν έχει αγωνιστικό χαρακτήρα και οι ποδηλάτες δεν επιβαρύνονται με κόστος συμμετοχής.
Οι έννοιες του Αθλητισμού, του Εθελοντισμού και της Χορηγίας οδήγησαν σε συνδυασμό με την φυσική ομορφιά των διαδρομών, στην επιτυχία των προηγούμενων διοργανώσεων και βασικό μέλημα της Οργανωτικής Επιτροπής είναι να διατηρηθεί το πνεύμα του Άθλου, που στηρίζεται σε αυτούς τους πυλώνες.
Έτσι λοιπόν η προετοιμασία του 3ου Άθλου ξεκινά με σκοπό τη διεξαγωγή μίας άρτιας αθλητικής διοργάνωσης που θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις των συμμετεχόντων και θα προσφέρει νέες αξέχαστες εμπειρίες συντροφικότητας και εξερεύνησης πανέμορφων περιοχών!
Η Οργανωτική Επιτροπή του Ποδηλατικού Άθλου στα Βουνά της Ρούμελης είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις ημερομηνίες διεξαγωγής του 3ου Ποδηλατικού Άθλου στα Βουνά της Ρούμελης!

4-5-6 & 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Η διαδρομή και λεπτομέρειες για τον 3ο Ποδηλατικό άθλο θα ανακοινωθούν σε ανοικτή εκδήλωση στο Συνεδριακό Κέντρο Σπερχειάδας σύντομα.

Ετοιμαστείτε για τον 3ο Ποδηλατικό Άθλο στα Βουνά της Ρούμελης!

Η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής για την ανακοίνωση των ημερομηνιών διεξαγωγής του 3ου Άθλου! Η προετοιμασία ξεκινά!
Η συνεδρίαση της Οργανωτικής Επιτροπής για την ανακοίνωση των ημερομηνιών διεξαγωγής του 3ου Άθλου! Η προετοιμασία ξεκινά!
podilatikos athlos 3

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)