Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επιστροφή στα γήπεδα της Α΄ Φθιώτιδας χωρίς εκπλήξεις 

Γράφτηκε από τον/την eΦΘΙΑ

Στον απόηχο των θλιβερών γεγονότων της περασμένης αγωνιστικής, της αποχής των διαιτητών και την «καμπάνα» από την ΕΠΟ στον Άρη Αγ. Κων/νου, επανήρθε η δράση στο τοπικό πρωτάθλημα και στην Α΄ Κατηγορία όπου η Μαλεσίνα χωρίς αγώνα έφθασε στο 20 στα 20.
Ακολουθεί πάντα η ομάδα των Καμένων Βούρλων που πέρασε με 0-2 από την έδρα της Αταλάντης και παραμένει σε απόσταση πέντε βαθμών από την κορυφή.
Το ματς της ημέρας αναμφισβήτητα έγινε στο γήπεδο Ευρυτάνων, όπου ο Ευρυτανικός αν και βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ, κατάφερε να κερδίσει 4-3 το Καλαπόδι. Με τέτοια εξέλιξη δεν έλειψαν τα νεύρα και τα παράπονα προς το διαιτητή Ξαρχά που δεν αντιμετώπισε με ιδιαίτερη επιτυχία το «αγγλικό» αυτό παιχνίδι.
Μεγάλα σκορ για τους γηπεδούχους είχαμε και στις αναμετρήσεις Ολυμπιακός – Παγκρατιακός 4-0 και Προοδευτική Λάρυμνας – Μαγνησιακός 3-0. Ειδικά το τελευταίο αποτελούσε ένα ντέρμπυ ουράς που έδωσε προβάδισμα στην ομάδα της Λοκρίδας στην υπόθεση παραμονή σε περίπτωση ισοβαθμίας. Στα δυσάρεστα του αγώνα ο τραυματισμός του τερματοφύλακα Παπακώστα που αποχώρησε με ασθενοφόρο από το γήπεδο μετά από πρόσκρουση με το δοκάρι (φωτογραφία).
Η έδρα μίλησε και στα επόμενα δύο ματς Ένωση – Κηφισσός 2-1 και Μώλος – Στυλίδα 1-0. Η Ένωση που έμεινε για 7ο σερί παιχνίδι αήττητη έχοντας έξι νίκες στα τελευταί αματς, ενώ για τη Στυλίδα ήταν η 3η ήττα στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.
Τέλος σπουδαίο διπλό πήρε το Νέο Κρίκελο στις Λιβανάτες με 0-2 ανταποδίδοντας την ήττα του πρώτου γύρου στους «πράσινους».
Αναβλήθηκε το ματς Άρη Αγ. Κων/νου – Αρχάνι καθώς δεν μπορούσε να ορισθεί παιχνίδι πριν την απόφαση της ΕΠΟ.
Προοδευτική Λάρυμνας - Μαγνησιακός 3-0 (27΄πεν. Δάρρας Αργ., 88΄ Παπαγεωργίου, 90+ Ευθυμίου)
Αταλάντη - Καμένα Βούρλα 0-2 (44΄ Μπουγιώτας, 68΄α.γκ. Αθανασίου)
Ολυμπιακός Λαμίας - Παγκρατιακός 4-0 (14΄, 40’ Μπουσάι, 73΄ Κυριτσόπουλος, 83΄ Μαντές)
Άρης Αγ. Κων/νου – Αρχάνι Αναβλήθηκε
Δάφνη Λιβανατών - Νέο Κρίκελλο 0-2 (48΄ Συγγούνης, 88΄ Ντιγκόζι)
Αχιλλέας Δομοκού - Μαλεσίνα 2008 0-3 α.α.
Ένωση 2010 - Κηφισσός Κ. Τιθορέας 2-1 (37΄ Λυτάκης)
Ευρυτανικός - Καλαπόδι 4-3 (18΄ Μυλωνάς, 40΄ Ντάλλας Χρ., 45΄πεν. Παπακώστας, 46΄Πασιάκος – 14΄ Μακρής, 23΄ Μαρτιναίος, 41΄ Κοντελές)
Μώλος - Στυλίδα 1-0 (86' Αλ. Καραδήμας)
Άρης Αγ. Κων/νου – Αρχάνι ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ
Αχιλλέας Δομοκού - Μαλεσίνα 2008 0-3 χα
efthia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)