Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Προεκλογικές εξαγγελίες;

Δελτίο Τύπου Δήμου Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου για το Κέντρο Υγείας


 

Μετά από ενημέρωση που είχαμε από την Υποδ/τρια της 5ης Υγειονομικής Περ/ρειας Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Μπριάνη Ιωάννα, σήμερα 16-1-2015, ενεκρίθη ο Οργανισμός Σύστασης,  Λειτουργίας και Περιοχής Ευθύνης του Κέντρου Υγείας Αστικού Τύπου Καμένων Βούρλων .
Ως Δήμος Μώλου Αγίου Κων/νου, θεωρούμε υποχρέωσή μας να ευχαριστήσουμε θερμά τον Αναπληρωτή Υπουργό κ. Χρήστο  Σταϊκούρα, διότι με τις καίριες  παρεμβάσεις του, κατόπιν έντονων πιέσεων από τον Δήμαρχο Μώλου Αγίου Κων/νου Συκιώτη Ιωάννη,  έδωσε λύση σε σημαντικότατο  πρόβλημα του Δήμου μας, το οποίο εκκρεμούσε για πάρα πολλά χρόνια ( από το Φεβρουάριου του  2003, όταν πήρε ΦΕΚ ιδρύσεως το συγκεκριμένο Κέντρο Υγείας).
Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται περίτρανα το ενδιαφέρον και η αμέριστη συμπαράσταση του Αναπληρωτή Υπουργού κ. Χρήστου  Σταϊκούρα, για θέματα μείζονος σημασίας που απασχολούν τους  συμπολίτες μας.

Καμένα Βούρλα, 16-1-2015
Ο Δήμαρχος
Συκιώτης Ιωάννης

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)