Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ-Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΤΟΥ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΩΝ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ
ΤΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ
«Ο ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΟΤΑΝ ΕΔΩ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Ο ΕΦΙΑΛΤΗΣ ΚΤΥΠΗΣΕ ΤΗ ΒΟΥΛΗΣΗ ΤΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ ΜΑΣ»
Ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Βουλευτής Επικρατείας Τέρενς Κουίκ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου σήμερα το μεσημέρι (09.01.2015) στη Ρόδο και μεταξύ άλλων είπε τα εξής:
«Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος επέλεξε να ηγηθεί του ψηφοδελτίου μας στα Δωδεκάνησα και βεβαίως θα είναι και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου μας στη Β’ Αθηνών που αποτελούσε πάντα την εκλογική του περιφέρεια.
Κρατά την υπόσχεση που είχε δώσει όταν ο εφιάλτης χτύπησε την πόρτα αυτής της μεγάλης νησιωτικής περιφέρειας όπου οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είχαν κερδίσει την αντιμνημονιακή έδρα.
Υπενθυμίζω την υπόσχεση που ήταν ότι ο Πάνος Καμμένος θα αναλάμβανε την κοινοβουλευτική ευθύνη των Δωδεκανήσων η οποία τώρα μετουσιώνεται ακόμα πιο δυνατά.
Ο πρόεδρος του κινήματος θα επισκεφθεί σε λίγες ημέρες τη Ρόδο - δεν ξέρω ακόμα το υπόλοιπο πρόγραμμά του στα Δωδεκάνησα - επίσκεψη που θα πραγματοποιήσει για άλλη μια φορά σε σύντομα χρονικό διάστημα.
Είναι η ισχυρή απάντησή του στον απερχόμενο πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά ο οποίος σήμερα θυμήθηκε ότι υπάρχουν Δωδεκάνησα που τα ενέταξε στο… θεατρικό τουρνέ μοιράζοντας για ακόμη μία φορά ψεύτικες υποσχέσεις όπως τα ανύπαρκτα success story και η δήθεν έξοδος από τα μνημόνια στο τέλος του 2014.
Απλά να επισημάνω ότι τα συνεχή ψέματα του Σαμαρά συνιστούν πολιτική απάτη την οποία θα τιμωρήσει και ο λαός των Δωδεκανήσων την Κυριακή 25 Ιανουαρίου».
Τον Τέρενς Κουίκ συνοδεύει στην νέα περιοδεία του στα Δωδεκάνησα η επικεφαλής των περιφερειακών του δράσεων Πολιτευτής Β´ Αθήνας Ευαγγελία Εγγλέζου.
Απόψε με Υποψήφιους Βουλευτές και στελέχη των ΑΝΕΛ Ρόδου, επισκέφθηκε τα χωριά Καλυθιές και Αφάντου.
Προηγουμένως συναντήθηκε με τον Δήμαρχο του νησιού Φώτη Χατζηδιάκο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)