Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ανάσα για τα Eλληνικά νοικοκυριά…Μειώσεις σε πετρέλαιο θέρμανσης και βενζίνη!

tromaktiko136
Το παγκόσμιο οικονομικό παιχνίδι γύρω από την τιμή του πετρελαίου είναι που αναμένεται να δώσει ανάσα στα ελληνικά νοικοκυριά ρίχνοντας τις τιμές σε πετρέλαιο θέρμανσης και καύσιμα κίνησης σε χαμηλά επίπεδα.
Ήδη το πετρέλαιο έχει χάσει πάνω από το ένα τρίτο της τιμής του στις διεθνείς αγορές. Αυτή τη στιγμή οι τιμές είναι κάτω από τα 70 δολάρια το βαρέλι και είναι θέμα χρόνου αυτό να περάσει και στη λιανική τιμή.
Με την τιμή στα 77 δολάρια το βαρέλι οι τιμές λιανικής με τους αυξημένους φόρους στο πετρέλαιο θέρμανσης κινήθηκαν κοντά στο 1.02, ενώ η τιμή της βενζίνης ήταν κοντά στο 1,51 το λίτρο.
Με τις συνεχείς μειώσεις που έγιναν τους τελευταίους μήνες στις διεθνείς τιμές οι λιανική πώληση αναμένεται να κυμανθεί σε ό,τι αφορά στο πετρέλαιο θέρμανσης κάτω από το ένα ευρώ και ήδη σε ό,τι αφορά στη βενζίνη στην Αττική εμφανίστηκαν πρατήρια με τιμές στο 1,48.
tromaktiko

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)