Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Ο καιρός στην Φθιώτιδα


Το Φθινόπωρο επιστρέφει και πάλι...
Η κακοκαιρία της Τρίτης δεν θα καταφέρει να φέρει βροχές στη Φθιώτιδα, παρόλα αυτά η αλλαγή του καιρού θα γίνει αισθητή με την επικράτηση ενισχυμένων ΒΔ ανέμων πρόσκαιρα μέχρι 6 μποφόρ και την βαθμιαία πτώση της θερμοκρασίας η οποία και θα γίνει αισθητή από την Τετάρτη και έπειτα. Βροχές στο νομό περιμένουμε από το μεσημέρι της Παρασκευής οπότε η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή πτώση. Το Σαββατοκύριακο, ωστόσο, ο καιρός βελτιώνεται και οι βροχές θα σταματήσουν ενώ την Κυριακή θα επικρατεί ηλιοφάνεια και η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο. Πιο αναλυτικά:

Την Τρίτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ 4-5 και πρόσκαιρα το μεσημέρι 6 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21-30 βαθμούς.

Την Τετάρτη προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ΒΔ 3-4 μποφόρ αλλά από το μεσημέρι θα στραφούν σε ανατολικούς με την ίδια ένταση. Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση και θα κυμανθεί από 16-27 βαθμούς.

Την Πέμπτη προβλέπονται λίγες αραιές νεφώσεις που μετά το μεσημέρι θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16-27 βαθμούς.

Την Παρασκευή προβλέπονται αραιές νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από το μεσημέρι θα σημειωθούν βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία σε πτώση δε θα ξεπεράσει τους 25 βαθμούς.

Το Σάββατο προβλέπονται λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες οπότε και υπάρχει πιθανότητα για τοπικές ασθενείς βροχές αλλά γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις 3-4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα σημειώσει νέα μικρή πτώση.

Την Κυριακή προβλέπεται σχεδόν αίθριος καιρός με ασθενείς ανέμους μέχρι 3-4 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)