Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι καλύτερες εφαρμογές για email

Πώς θα κάνετε τη διασυνδεδεμένη ζωή σας ακόμη ευκολότερη

Οι περισσότεροι στις μέρες μας περνούμε αρκετό χρόνο μπροστά στην οθόνη ενός υπολογιστή στέλνοντας και λαμβάνοντας email.

Πολλοί έχουν αντικαταστήσει μάλιστα τον υπολογιστή με τις έξυπνες, φορητές συσκευές όπως smartphones και tablets, έχοντας ανά πάσα ώρα και στιγμή πρόσβαση στο προσωπικό τους ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Κι ας μην είναι το ίδιο βολικό όπως μέσα από τη μεγάλη οθόνη του προσωπικού τους υπολογιστή.

Αν ανήκετε κι εσείς σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που πρέπει να χρησιμοποιείτε το email σας μέσα από τη φορητή σας συσκευή, ίσως θα ήταν καλύτερα να αναζητήσετε μερικές από τις διαθέσιμες εφαρμογές για να κάνετε τη ζωή σας λίγο ευκολότερη.

Δείτε παρακάτω πέντε δημοφιλείς εφαρμογές για email, όπως παρουσιάστηκαν από το mashable.com, κι επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει καλύτερα

1. Mailbox



Δωρεάν σε iOS και Android.

Υποστηριζόμενες πλατφόρμες: Gmail, iCloud.

Τι κάνει: Το Mailbox έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ιδέα του «inbox zero» -ότι δηλαδή κάθε καινούριο email θα πρέπει να αντιμετωπίζεται μόλις λαμβάνεται. Η εφαρμογή βασίζεται σε μεγάλο βαθμό σε κινήσεις των χεριών, προκειμένου η διαδικασία διαλογής (διαγραφή, αρχειοθέτηση ή αποθήκευση για αργότερα) να καταστεί πιο γρήγορη και πιο εύκολη.

Το auto-swipe, ένα καινούριο χαρακτηριστικό, απλοποιεί αυτή τη διαδικασία ακόμη περισσότερο, «μαθαίνοντας» μέσα από τις συνήθειές σας και προβλέποντας τι θα θέλατε να κάνετε με μεμονωμένα μηνύματα.

2. Acompli



Δωρεάν σε iPhone.

Υποστηριζόμενες πλατφόρμες: Microsoft Exchange, Office 365, Google Apps, Gmail, iCloud, Outlook.com, Hotmail, MSN, Live.

Τι κάνει: Ξεκίνησε νωρίτερα μέσα στη χρονιά, έχοντας ως στόχο την απλοποίηση του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Η συγκεκριμένη εφαρμογή δίνει έμφαση στη γρήγορη αναζήτηση των πληροφοριών που θέλει κανείς, ενώ περιλαμβάνει και built-in ημερολόγιο, προκειμένου να μπορεί να προγραμματίζει κανείς το πρόγραμμα και τα ραντεβού του μέσω της εφαρμογής.

3. Apple Mail



Υποστηριζόμενες πλατφόρμες: iCloud, Microsoft Exchange, Gmail, Yahoo, AOL, Outlook.com, POP, IMAP.

Τι κάνει: Η εφαρμογή της Apple για email είναι η προεπιλεγμένη εφαρμογή που έχουν στη διάθεσή τους οι χρήστες iOS. Μέσω αυτής μπορεί κανείς να κάνει όλα τα βασικά: υποστηρίζει πολλαπλούς λογαριασμούς, οργανώνει τα εισερχόμενα μηνύματα, είναι πολύ γρήγορη κ.ά.

4. Boxer



Έναντι 0.99 δολαρίων σε iOS, Boxer Lite (δωρεάν)

Υποστηριζόμενες πλατφόρμες: Gmail, Outlook, Exchange, Yahoo, IMAP.

Τι κάνει: Η εφαρμογή Boxer συνδυάζει το inbox με κάθε άλλο λογαριασμό που διαθέτει ο χρήστης. Κανείς μπορεί να προσθέσει email σε μια «to-do» λίστα, να στείλει σημειώσεις στο cloud, να αποστείλει απαντήσεις-«κονσέρβα» και διάφορες άλλες δραστηριότητες με μερικές γρήγορες επιλογές. Διαθέτει ακόμη την επιλογή προαιρετικής προστασίας του κωδικού πρόσβασης για λόγους ασφαλείας.

5. Hop



Δωρεάν σε iOS.

Υποστηριζόμενες πλατφόρμες: AOL, Yahoo, Gmail and iCloud.

Τι κάνει: Με την εφαρμογή Hop τα emails μετατρέπονται σε «άμεσα μηνύματα» (instant messages). Αντί για τη μορφή ενός παραδοσιακού inbox, η εφαρμογή αυτή οργανώνει τα μηνύματα σε threads, έτσι ώστε ο χρήστης να μπορεί να δει όλο το ιστορικό συνομιλίας με τις επαφές του. Διαθέτει ακόμη χαρακτηριστικά όπως το real-time messaging, τα status indicators, φωνητική κλήση και βίντεο κλήση.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)