Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σε εξέλιξη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στα Καμένα Βούρλα


Σε εξέλιξη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στα Καμένα Βούρλα
Σε εξέλιξη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής στα Καμένα Βούρλα
 Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες συνεχίζεται και σήμερα η έρευνα της αστυνομίας στο σπίτι των Καμένων Βούρλων, που "επισκέφτηκαν" χθες το απόγευμα και στο οποίο φέρεται να διαμένουν δυο γυναίκες.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό ποια είναι η σχέση τους με τον 35χρονο συνεργό του Μαζιώτη που αναζητά η αστυνομία ή αν τελικά το συγκεκριμένο σπίτι συνδέεται με τον Μαζιώτη.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport, από το πρωί οι αστυνομικοί της αντιτρομοκρατικής κάνουν φύλλο και φτερό το συγκεκριμένο σπίτι και ότι δεν πρόκειται για διαμέρισμα αλλά για μονοκατοικία.
Το πιθανότερο είναι το συγκεκριμένο σπίτι να συνδέεται με τον 35χρονο Γ.Π, για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης, αφου όπως προέκυψε από τις εργαστηριακές έρευνες της ΕΛ.ΑΣ, συμμετείχε στις ληστείες που είχαν διαπραχθεί σε υποκαταστήματα τραπεζών, στις 20 Δεκεμβρίου του 2012 στην Ακράτα και στις 25 Ιουλίου του 2013 στα Μέθανα.
Είναι ο εύσωμος άνδρας με τη ξανθιά περούκα που βλέπετε μαζί με τον Μαζιώτη σε ληστεία τράπεζας στην επόμενη φωτογραφία.

Πηγή: LamiaReiport.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)