Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Το πατρικό σπίτι των γονιών του Νίκου Μαζιώτη ο οποίος έλκει την καταγωγή του από τον Άγιο Κωσταντίνο,ερέυνησαν χθες οι άντρες της αντιτρομοκρατικής, ενώ οι έρευνες επεκτάθηκαν και σε ένα ή δύο  διαμερίσματα έξω από το  κέντρο  του οικισμού.
Λίγο πριν τα μεσάνυχτα τελείωσε η έρευνα ανδρών της αντιτρομοκρατικής στον Άγιο Κωνσταντίνο που από  νωρίς το  πρωί με πλήρη μυστικότητα ερεύνησαν το πατρικό σπίτι των γονιών του Νίκου Μαζιώτη ο οποίος έλκει την καταγωγή του από εκεί ενώ οι έρευνες επεκτάθηκαν και σε ένα ή δύο  διαμερίσματα έξω από το  κέντρο  του οικισμού.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 αρχικά ακούστηκε πως έγιναν και δύο προσαγωγές αλλά αυτό δεν επιβεβαιώθηκε από καμιά πηγή.
 
Άλλη ομάδα της αντιτρομοκρατικής αναφέρουν ανεξάρτητες πηγές πρέπει να έκανε  έρευνα και σε διαμέρισμα των Καμένων Βούρλων αλλά περίοικοι που αντιλήφθηκαν τις ασυνήθιστες κινήσεις, δεν  βεβαιώνουν αν υπήρχαν μέσα  άνθρωποι ή αν έγιναν  προσαγωγές ή και συλλήψεις.
 
Νεώτερη πληροφορία από ανεξάρτητη  πηγή και πάλι, αναφέρει ότι  μια ομάδα της αντιτρομοκρατικής θα διανυκτέρευε μάλλον στα Καμένα Βούρλα  είτε παρακολουθώντας συγκεκριμένους στόχους είτε για να συνεχίσουν τις έρευνες το Σάββατο.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)