Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Θα δηλώσουν όλες οι ομάδες συμμετοχή στην Α’ κατηγορία ΕΠΣ Φθιώτιδας;…


prota34Κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα απομένει για να λήξει η προθεσμία των δηλώσεων συμμετοχής για το νέο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας, που θα ξεκινήσει το Σάββατο 13 Σεπτέμβρη (η κλήρωση των αγώνων θα γίνει την Τετάρτη 20 Αυγούστου) και η αγωνία παραμένει αν θα δηλώσουν συμμετοχή και τα 18 σωματεία.

Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφορεί έντονα στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης ότι δεν προτίθεται να κατέβει στη μεγάλη τοπική κατηγορία ο πρωταθλητής του 4ου ομίλου της Β' κατηγορίας, Ολυμπιακός Ανθήλης 2011, ενώ... «άπνοια» υπάρχει σε 4 ακόμη σωματεία, όπως είναι η Στυλίδα, η Αταλάντη, ο Αγρότης Λιανοκλαδίου 1946 και ο Μώλος.
Επίσης όλα είναι ρευστά στον Αχιλλέα Δομοκού, ο οποίος περιμένει αν θα γίνει κάτι με την περίπτωση της αναδιάρθρωσης και παραμείνει στη Γ' Εθνική, διαφορετικά θα σχεδιάσει το μέλλον του σε νέες βάσεις.
Ήδη ανεπίσημα έχουν... «ενοχληθεί» οι δευτεραθλητές της Β' κατηγορίας (Καλαπόδι, Αρχάνι, Ράχες, Ομβριακή) για να προετοιμάζονται, αν βέβαια το επιθυμούν, να καλύψουν τα κενά που μπορεί να δημιουργηθούν στην Α' κατηγορία, μετά την εκπνοή της προθεσμίας για την υποβολή δηλώσεων συμμετοχής.
Το σίγουρο είναι ότι η Α' κατηγορία θα γίνει οπωσδήποτε με 18 σωματεία. Οπότε για να συμπληρωθούν τα τυχόν κενά θα χρειαστεί να γίνουν μπαράζ μεταξύ των δευτεραθλητριών της Β' κατηγορίας, εκτός κι αν κάποιες από αυτές τις ομάδες δηλώσουν απροθυμία να διεκδικήσουν την άνοδό τους στην Α' κατηγορία.
Θυμίζουμε ότι βάσει των περσινών πρωταθλημάτων, η εικόνα της Α' κατηγορίας για την περίοδο 2014-2015 (νέα πρόσωπα φέτος είναι ο Αχιλλέας Δομοκού που υποβιβάστηκε από τη Γ' Εθνική και οι 4 νεοφώτιστες, που ανέβηκαν από τη Β' κατηγορία) παρουσιάζει την ακόλουθη μορφή:
ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΔΟΜΟΚΟΥ
ΣΤΥΛΙΔΑ
ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008
ΚΑΜΕΝΑ ΒΟΥΡΛΑ
ΚΗΦΙΣΣΟΣ Κ. ΤΙΘΟΡΕΑΣ
ΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝ/ΝΟΥ
ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΝΕΟ ΚΡΙΚΕΛΛΟ
ΕΝΩΣΗ 2010
ΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝ
ΑΤΑΛΑΝΤΗ
ΑΓΡΟΤΗΣ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙΟΥ 1946
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΜΙΑΣ
ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΛΑΡΥΜΝΑΣ
ΜΩΛΟΣ
ΠΑΓΚΡΑΤΙΑΚΟΣ
ΜΑΓΝΗΣΙΑΚΟΣ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΘΗΛΗΣ 2011
*** Διευκρινίζουμε ότι από την ερχόμενη περίοδο, σε τοπικό επίπεδο, η Α1 κατηγορία μετονομάζεται σε Α' κατηγορία, η περσινή Α' κατηγορία σε Β' κατηγορία, ενώ οι περσινές Β' και Γ' κατηγορία, συγχωνεύονται σε Γ' κατηγορία.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)