Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Τελικά ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου!! Where is this place? Gia sou Hellas!! (49 photos)

Τελικά ζούμε στην ομορφότερη χώρα του κόσμου!!

Ο Παράδεισος επί της Γης πραγματικά υπάρχει και βρίσκεται φυσικά στην Ελλάδα. Όλα τα είδη φύσης, βουνά, δάση, ποτάμια, νησιά, παραλίες, πέτρες, ηφαίστεια, θάλασσες!! Όλα διαφορετικά, όλα υπέροχα!!.... Εδώ είναι μερικές φωτογραφίες από τις χιλιάδες που θα μπορούσαμε να βάλουμε αν σήκωνε ο σέρβερ, και αποτελούν ένα μικρό δείγμα για το τι είναι Ελλάδα. Ελλάς, σημαίνει «οι πέτρες του φωτός» και ο λόγος είναι αυτός: 



Heaven on Earth truly exists, and it is in Hellas, which is the correct name of Greece. All kind of nature, mountains, forests, rivers, islands, beaches, castles, lakes, seas, rocks, volcanoes, all different, all great!! Here are only a few of the thousands of photos (*from the Hellenic word "photografia") that we could show you if we had enough space!! Hellas means the place of light!! And that’s why:













































Info: 
 
Κάποιες από τις φωτογραφίες είναι δικές μας.
Πολλές φωτογραφίες δανειστήκαμε από το διαδίκτυο και από την σελίδα: «Ελλάδα, η πιο όμορφη χώρα» (facebook).
Η εντυπωσιακή φωτογραφία της Θεσσαλονίκης μας ήρθε με e-mail. Οσο κι αν τη μεγεθύναμε δεν μπορέσαμε να διακρίνουμε την υπογραφή.
Η φωτογραφία της Κέρκυρας με το σταυρό, είναι του Βασίλη Δουκάκη.
Η φωτογραφία του Πόρου, είναι του Βασίλη Τσανάκα.
Η φωτογραφία της Κέρκυρας - Βενετίας, είναι της Λίνας Ανεμογιάννη.
Η προτελευταία φωτογραφία με τίτλο: "Οι Περσείδες «λούζουν» τα Μετέωρα" ελήφθη στις 13/08/2013 από τον Babak Tafreshi που απαθανατίζει με τη φωτογραφική του μηχανή τα «πεφταστέρια» πάνω από τους επιβλητικούς βράχους των Μετεώρων και δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της NASA.
H τελευταία φωτογραφία όπου απεικονίζονται: Ο Παρθενώνας, ο Ναός του Ποσειδώνα στο Σούνιο και δεξιά το Αγιο Ορος. 
Η μεγάλη φωτογραφία είναι από την Σαντορίνη.

Η Ελλάδα έχει του κόσμου τις ομορφιές!!

Καμμία φωτογραφία δεν έχει υποστεί επεξεργασία από μας, ούτε στο χρώμα ούτε σε τίποτα παρα μόνον προσθέσαμε τις μπάρες με τις λεζάντες!!

 

Οποιοσδήποτε αναγνωρίζει φωτογραφία του και επιθυμεί να μπει το όνομά του παρακαλούμε να μας στείλει e-mail ή να γράψει σχόλιο προκειμένου να το προσθέσουμε.

Αννυ Λιγνού 
Aπο: e-fungus.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)