Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παράσταση Παιδικού Τμήματος του Θεατρικού Εργαστηρίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Ρούμελης

Αναρτήθηκε: 17.05.2014
AFISA MIA FORAΜε την παράσταση «Στην χώρα των παραμυθιών…μια φορά κι έναν καιρό», σήμερα Σάββατο 17 Μαΐου, στις 19.00 στο Δημοτικό Θέατρο Λαμίας, μαθητές του Παιδικού Τμήματος του Θεατρικού Εργαστηρίου του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης, θα παρουσιάσουν το αποτέλεσμα της  δουλειάς τους. Η μουσικοθεατρική αυτή παράσταση θα ζωντανέψει στη σκηνή παραμύθια έτσι όπως μόνο τα παιδιά ξέρουν και μπορούν με φαντασία, ρυθμό, μουσική και  θα παρουσιαστεί  και το έργο «Ο λύκος ξαναγύρισε» του Geoffroy de Rennart  σε δραματοποίηση Εύης Φώτου, χορογραφίες Μαρίας Παλιούρα και φωτισμούς Αλέξη Τριανταφύλλου.
Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης  στο πλαίσιο του Θεατρικού Εργαστηρίου του δημιούργησε φέτος για πρώτη χρονιά και Παιδικό Τμήμα για τα παιδιά των Δημοτικών  Σχολείων.
Στο Θεατρικό Εργαστήρι του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης τα παιδιά έχουν τη δυνατότητα μέσω μιας σειράς δράσεων-ασκήσεων ειδικά μελετημένες για αυτά να γνωρίσουν την τέχνη του θεάτρου, να απελευθερώσουν τη φαντασία τους, να εκφραστούν και να βιώσουν στο τέλος τη χαρά της ομαδικής δημιουργίας.  Και όλα αυτά σε έναν πραγματικό θεατρικό χώρο καθώς τα μαθήματα, θεατρικό παιχνίδι και δραματοποιημένη κίνηση, πραγματοποιούνται στη Β΄ Σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας.
Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)