Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΕΔΔΗΕ: Από σήμερα οι αιτήσεις για 32 θέσεις μέσω ΑΣΕΠ στη Φθιώτιδα

ΔΕΔΔΗΕ: Από σήμερα οι αιτήσεις για 32 θέσεις μέσω ΑΣΕΠ στη Φθιώτιδα

158 θέσεις σε όλη την Ελλάδα…
Ξεκίνησαν σήμερα Δευτέρα 2 Ιουλίου, η υποβολή των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη πλήρωσης  με σειρά προτεραιότητας εκατόν πενήντα οκτώ (158) θέσεων προσωπικού με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ - ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.» (Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας).
Ο διαγωνισμός που γίνεται μέσω ΑΣΕΠ περιλαμβάνει 32 θέσεις στη Φθιώτιδα και συγκεκριμένα στη Διεύθυνση Ειδικών Εγκαταστάσεων Δικτύου και στη Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας, με 16 θέσεις ΠΕ, 5 ΤΕ και 11 ΔΕ. Επίσης υπάρχουν ακόμη δύο θέσεις ΠΕ, μία στη Διεύθυνση Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας, Περιοχή Αλιβερίου Εύβοιας και μία στην Περιοχή της Θήβας – Βοιωτία.
Η προθεσμία υποβολής ολοκληρώνεται στις 17 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π.
*Θυμίζουμε ότι σε εξέλιξη βρίσκεται και η προκήρυξη για την πρόσληψη τριών (3) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιφέρειας Κεντρικής Ελλάδας/ Περιοχή Λαμίας.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)