Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Νεφέλη “χτύπησε” τον Άγιο Κωνσταντίνο / Διεκόπη η κυκλοφορία τη νύχτα! (εικόνες)

lamianow.gr

H “Νεφελη” που πλήττει την χώρα μας εδώ και δύο 24ωρα χτύπησε και την Φθιώτιδα. Μεγάλο πρόβλημα δημιουργήθηκε το βράδυ της Τρίτης στον Άγιο Κωνσταντίνο όταν χρειάστηκε η αστυνομία να διακόψει την κυκλοφορία στην παλαιά Εθνική Οδό που περνάει μέσα από το λιμάνι με την δημοτική αρχή να κυρήσσει την περιοχή σε έκτακτη ανάγκη.
Με την βοήθεια της πολιτικής προστασίας και των μηχανημάτων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας πραγματοποιούνται εργασίες ώστε να απομακρυνθούν χώματα και φερτές ύλες που βρέθηκαν στον δρόμο και εμποδίζουν την κυκλοφορία. Οι εργασίες συνεχίζονται και ο δρόμος δόθηκε πριν λίγο σε κυκλοφορία με τα οχήματα να περνούν με ιδιαίτερη προσοχή.
Αξίζει να σημειώσουμε πως παρά την έντονη βροχόπτωση η Π.Υ δεν χρειάστηκε να συνδράμμει για κάποιο σοβαρό γεγονός παρά μόνο για κάποιες αντλήσεις. Η κακοκαιρία θα συνεχιστεί μέχρι και την Πέμπτη σύμφωνα με την Ε.Μ.Υ και καλό θα ήταν όσοι αντιμετωπίζετε ζητήματα να λάβετε τα μέτρα σας για τον φόβο των Ιουδαίων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)