Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καταγγελία για παράνομη κοπή δέντρου στα Καμμένα Βούρλα

Περιστατικό παράνομης κοπής δέντρου στα Καμένα Βούρλα  στην παραλία στον παλιό Ποσειδώνα,κατήγγειλε κάτοικος της περιοχής,ο οπoιος αναφέρει:


"Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη σήμερα(χθες) ! Είναι απίστευτο και πραγματικά ΝΤΡΟΠΉ αυτό που συμβαίνει να κόβει ο καθένας τα δέντρα που είναι δημόσια και του κόβουν την θέα. Δύο ακόμα δέντρα λείπουν από σήμερα εδώ στα καμένα βούρλα στην όμορφη παραλία μπροστά από το ξενοδοχείο Απόλλων πρίν από σχεδόν 2 χρόνια αλλά 2 μεγάλα δέντρα μπροστά από την παλιά εθνική από την πλευρά της παραλίας δέντρα δημόσια και γεμάτα υγεία επειδή έκοβαν τη θέα κάποιου? ΝΤΡΟΠΉ ΚΑΙ ΑΊΣΧΟΣ γιατί δεν μιλάει κανείς? Που είναι ο Δήμος δεν πρέπει να γίνει καταγγελία και μήνυση?"

Σημείωση απο το blog
Δεδομένου οτι,για να κοπει ενα δέντρο σε κοινόχρηστο χώρο,χρειάζεται:
η γνωμοδότηση γεωπόνου
Απόφαση απο την Επιτροπη Ποιότητας Ζωής  
και η έγκριση απο το δημοτικό συμβούλιο.
Σε πολλες περιπτώσεις χρειάζεται και αδεια απο δασαρχείο
Διαδικασία χρονοβόρα αλλα απαραίτητη για την κοπή  δεντρων.
Επίσης, η αυθαίρετη κοπη,συνιστά το αδίκημα της διακεκριμένης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας σύμφωνα με τα άρθρα 381 και 382 του Ποινικού Κώδικα, και καλούνται οι εισαγγελικές αρχές να προχωρήσουν στις απαιτούμενες ενέργειες.




 


Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)