Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πανελλήνιες 2018: Αναρτήθηκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων


382080.jpg
Τέλος στην αγωνία των μαθητών που συμμετείχαν στις Πανελλήνιες Εξετάσεις μπήκε την Παρασκευή με την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο σχολεία όλης της χώρας.
Στη μία το μεσημέρι αναρτήθηκαν οι βαθμολογίες των μαθητών στις Πανελλήνιες εξετάσεις 2018 στα Λύκεια της χώρας και στο διαδίκτυο.
Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας, η εφαρμογή https://results.it.minedu.gov.gr/ ων αποτελεσμάτων για τις βαθμολογίες των Πανελλαδικών Εξετάσεων ΓΕΛ και ΕΠΑΛ είναι διαθέσιμη μετά τις 13:00.
Όλοι οι υποψήφιοι μπορούν να βρίσκουν τη βαθμολογία τους στην ιστοσελίδα  http://results.it.minedu.gov.gr πληκτρολογώντας τον 8ψήφιο κωδικό τους και τους 4 αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμο σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Οι εκτυπωμένες καταστάσεις που αναρτήθηκαν στα σχολεία περιέχουν μόνο τον κωδικό κάθε υποψηφίου και τα βαθμολογικά του στοιχεία ανά εξεταζόμενο μάθημα και όχι τα ονομαστικά στοιχεία του.
Από την Πέμπτη 5 Ιουλίου και μετά, όλοι οι υποψήφιοι θα μπορούν να οριστικοποιήσουν το μηχανογραφικό τους δελτίο (επιλέγοντας ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ), στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://exams.it.minedu.gov.gr. Η προθεσμία για την οριστική υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων λήγει τη Δευτέρα 16 Ιουλίου και είναι αποκλειστική. Μετά την παρέλευση της προθεσμίας κανένας υποψήφιος δεν θα μπορεί να οριστικοποιήσει το μηχανογραφικό δελτίο. Προτείνεται οι υποψήφιοι να εκτυπώσουν ή/και να αποθηκεύσουν στον υπολογιστή τους το οριστικοποιημένο μηχανογραφικό (που θα έχει αποκτήσει αυτόματα και αριθμό πρωτοκόλλου), ώστε ανά πάσα στιγμή να μπορούν να δουν τις τελικές προτιμήσεις τους.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)