Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Aπο τον Άγιο Σεραφείμ Φθιώτιδας,ο παπάς που πέταξε τα ράσα για τον... έρωτα!

Φθιώτιδα: Πέταξε τα ράσα για τον... έρωτα!

Ψάχνουν τον παπά σε χωριό της Δυτικής Φθιώτιδας, που τον κέρδισε η αγάπη!!!!.
Μία από τις γνωστότερες ατάκες του παλιού καλού κινηματογράφου είναι το «αυτή μέχρι μουστάκι θα σε βάλει να ξυρίσεις…»! Στην περίπτωση όμως ιερέα από χωριό της Δυτικής Φθιώτιδας, η αγάπη του τον έβαλε να ξυρίσει μέχρι και τα γένια!
Το περιστατικό τις τελευταίες ημέρες συζητείται ευρέως στη δυτική Φθιώτιδα καθώς, ο αξιαγάπητος πάτερ δε συμμετέχει στα μυστήρια των πιστών, με αποτέλεσμα οι λειτουργίες να τελούνται από παπά που έρχεται από διπλανό χωριό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport ο νεαρός παπάς – ο οποίος να σημειωθεί ότι είναι χωρισμένος – ερωτεύτηκε μια νεαρή κοπέλα, που έλκει την καταγωγή της από το χωριό της δυτικής Φθιώτιδας και για χάρη της αποφάσισε να ξυριστεί και να πετάξει τα ράσα.
Σύμφωνα με το ποίμνιο του στο χωριό της Δυτικής Φθιώτιδας, ήταν ιδιαίτερα αγαπητός και τυπικός στις εκκλησιαστικές υποχρεώσεις του, για αυτό ακόμη και σήμερα μετά τη συγκεκριμένη απόφαση που πήρε και ενώ έχουν μείνει χωρίς παπά, εξακολουθούν και λένε καλές κουβέντες για κείνον.
Η οικογένεια του πρώην – πλέον - πάτερ έχει έρθει από την Αλβανία, αλλά έχει χρόνια στην Ελλάδα και στο Δήμο Μώλου – Αγ. Κων/νου,περιοχή Αγίου Σεραφείμ, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά.
Τις αμέσως επόμενες ημέρες μάλιστα οι δύο ερωτευμένοι πρόκειται να παντρευτούν στην Αθήνα, επισημοποιώντας το δεσμό τους.http://www.lamiareport.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)