Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Θα γίνει οπωσδήποτε ο βιολογικός στον Αγιο Κωνσταντίνο


Παραλιακή Αγίου, Κέντρο Υγείας, Κόμβος Καμένων...
0
Κατηγορηματικός εμφανίστηκε στο  κεντρικό δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1 96,2 ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης αναφορικά με τον βιολογικό του δημοτικού διαμερίσματος Αγίου Κωνσταντίνου.
¨Οσα διακινούσαν στο παρελθόν ορισμένοι περί δημιουργίας αγωγού μεταφοράς των λυμάτων του Αγίου Κωνσταντίνου στον βιολογικό των Καμένων Βούρλων θα απογοητευθούν.
Η λύση είναι μία και θα την υλοποιήσουμε, θα κατασκευαστεί βιολογικός στον Αγιο Κωνσταντίνο ούτε στον Λογγό…” είπε μεταξύ άλλων ο κ.Συκιώτης.

Ο Δήμος λαμβάνει όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε το φετινό καλοκαίρι οι επισκέπτες μας αλλά και οι μόνιμοι κάτοικοι να μην αντιμετωπίσουν σοβαρά προβλήματα όπως με το θέμα της καθαριότητας για αυτό και προκηρύσσουμε θέσεις προσωπικού με οκτάμηνη σύμβση ενώ περιμένουμε από το αρμόδιο υπουργείο και την έγκριση πρόσληψης 10 μόνιμων εργαζομένων, πρόσθεσε ο κ.Συκιώτης μετά την συνάντηση που είχε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας με τον Υπουργό Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη. Όσον αφορά την υπολειτουργία του κέντρου υγείας Καμένων Βούρλων ο κ. Συκιώτης ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες θα επιδιώξει συνάντηση με τον Υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη προκειμένου να ζητήσει την ενδυνάμωση του με Ιατρικό και άλλο προσωπικό ώστε να μπορεί στοιχειωδώς τουλάχιστον να λειτουργεί ως ένα περιφερειακό Κέντρο Υγείας για να εξυπηρετήσει τις χιλιάδες εποχικών επισκεπτών που θα βρίσκονται αυτό το καλοκαίρι στα Καμένα Βούρλα και τις άλλες περιοχές του Δήμου.
Επίσης το Υπουργείο Εσωτερικών δεσμεύτηκε να χορηγήσει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό για την αντικατάσταση του δικτύου ύδρευσης στο δημοτικό διαμέρισμα του Αγίου Κωνσταντίνου που σήμερα διαθέτει ακόμη σωλήνες αμιάντου ενώ ο δήμος τα χρηματοδοτήθηκε με ένα ποσό για την επισκευή και συντήρηση παιδικών χαρών του δήμου
Τέλος ο κ. Συκιώτης θα βρεθεί στην Αθήνα προκειμένου να συναντηθεί με υπηρεσιακούς παράγοντες των αρμόδιων υπουργείων προκειμένου να επισπευστεί η διαδικασία έναρξης των εργασιών ανάπλασης της παραλιακής περιοχής του Αγίου Κωνσταντίνου αλλά και της κατασκευής του ανατολικού κόμβου των Καμένων Βούρλων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)