Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΔΗΜΟΣ ΛΟΚΡΩΝ : ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΚΑΔΩΝ ΚΟΜΠΟΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.


Ενημερώνουμε τους δημότες ότι ο δήμος Λοκρών έχει ήδη προμηθευτεί και βρίσκονται στις αποθήκες του περί τους τετρακόσιους (400) κάδους κομποστοποίησης.
Στο πλαίσιο της γενικότερης στρατηγικής για την διαχείριση των αστικών απορριμμάτων και της ανακύκλωσης που εφαρμόζει ο Δήμος και σύμφωνα με το 2ο πρακτικό της από 23/2/2018 συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Λοκρών πρόκειται να διανείμει δωρεάν τους ανωτέρω κάδους στους δημότες.
Οι κάδοι θα παραδοθούν κατόπιν αιτήσεως των ενδιαφερομένων δημοτών στα κατά τόπους δημοτικά καταστήματα εντός αποκλειστικής χρονικής προθεσμίας ενός μηνός, δηλ έως και 23 Απριλίου 2018.
Οι κάδοι θα διανεμηθούν αναλογικά στα διάφορα δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου και στην περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι είναι περισσότεροι από τον αριθμό των κάδων, οι τελικοί δικαιούχοι θα αποφασιστούν έπειτα από κλήρωση.
ΑΤΑΛΑΝΤΗ 23/03/2018

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)