Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Το Χρονικό της Τροίας ξαναζωντάνεψε στα νερά του Ευβοϊκού (φωτογραφίες)

karnabal meg1Ένα ξεχωριστό υπερθέαμα με πυροτεχνήματα, ηχητικά και οπτικά εφέ με εναέριες και θαλάσσιες φιγούρες απόλαυσαν χθες όσοι βρέθηκαν στη Χαλκίδα.
Χιλιάδες κόσμου κατέκλυσαν και τις δύο πλευρές της ακτής, την Ευβοϊκή και Βοιωτική, για να δουν την τελετή λήξης με θέμα το Χρονικό της Τροίας.
Τα βλέμματα τράβηξε ο γιγαντιαίος Δούρειος Ίππος, η εναέρια χορευτής Κατερίνα Σολδάτου και ο φωτισμός της γέφυρας του Ευρίππου, όταν ο Πάρης κατευθυνόταν προς αυτήν για να παραλάβει την Ωραία Ελένη. Η βραδιά έληξε με εντυπωσιακά πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό της Ευβοϊκής πρωτεύουσας. Το Θαλασσινό Καρναβάλι Χαλκίδας αποτελεί συνδιοργάνωση του Δήμου Χαλκιδέων, του ΔΟΑΠΠΕΧ, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Επιμελητηρίου Εύβοιας, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ, σε συνεργασία με τον ΟΛΝΕ και τα Ναυπηγεία Χαλκίδας.
Χάρη στην τηλεοπτική παραγωγή του Star Kεντρικής Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε από την μονάδα εξωτερικών μεταδόσεων αλλά και την ζωντανή δορυφορική μετάδοση, το μοναδικό υπερθέαμα έφτασε απ’ άκρη σ’ άκρη σε όλη την Ελλάδα αλλά και στους ομογενείς σε όλον τον κόσμο.
 https://tvstar.gr/eyvoia-articles/94241-to-xroniko-tis-troias-ksanazontanepse-sta-nera-tou-evvoikoy-fotografies

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)