Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βραβεύτηκαν οι Αστυνομικοί για τη σύλληψη ληστών τράπεζας στο Μώλο Φθιώτιδας


Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας πραγματοποίησε και φέτος την ετήσια χοροεσπερίδα της, την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου 2018.
Στην εκδήλωση περιλαμβανόταν πέραν της διασκέδασης με γνωστούς τραγουδιστές και η βράβευση τριών Αστυνομικών από την Φθιώτιδα για τη σύλληψη ληστών τράπεζας στο Μώλο Φθιώτιδας,  κατόπιν  καταδίωξης και ένοπλης συμπλοκής.
Πρόκειται για τους ΑΝΘ/ΜΟ Βλάχο Χρήστος,  ΑΝΘ/ΜΟ Μεγα  Γεώργιο και ΑΡΧ/ΚΑ Καυκιά Γεώργιο.
Το παρών έδωσαν πολλοί επίσημοι μεταξύ των αυτοδιοικητικών ο Αντιπεριφερειάρχης Φθιώτιδας κ. Ευθύμιος Καραϊσκος και ο Δήμαρχος Μώλου-Αγίου Κωνσταντίνου κ. Ιωάννης Συκιώτης ενώ από πλευράς Αστυνομίας όλα τα υψηλόβαθμα στελέχη  όπως ο νέος Περιφερειακός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδας κ. Μιλτιάδης Πουρσανίδης.
Τα μέλη του Δ.Σ. της Ενωσης (Μαυράκης  Ανάργυρος, Δουμανας Απόστολος, Γεωργαντάς Δημήτριος,  Ξηνταράς Δημήτριος, Σταμέλος Ελευθέριος,  Κοσμάς Ευθύμιος και  Τριανταφύλλης Νικόλαος) ευχαρίστησαν τον κόσμο για την παρουσία τους και φυσικά ευχήθηκαν μία χρονιά με αστυνομικές επιτυχίες, χωρίς απώλειες.
Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες: (φωτογραφίες Άρης Μαρτάκος/ARoTro Adv)o Adv)



 







via Fonografos http://ift.tt/2BECcfN

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)