Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΓΝ Λαμίας: Διορίζεται με ΦΕΚ και η Αναισθησιολόγος

  ΓΝ Λαμίας: Διορίζεται με ΦΕΚ και η Αναισθησιολόγος
11 επικουρικοί στον προϋπολογισμό για άμεση πρόσληψη – Τι θέσεις ζήτησε το ΔΣ σε πρώτη προτεραιότητα.
Συνέχεια στους τρεις διορισμούς ιατρών στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας είχαμε αυτή την εβδομάδα με την ανακοίνωση κυκλοφορίας του ΦΕΚ διορισμού της Αναισθησιολόγου που θα δώσει λύσεις σε ένα τμήμα που απασχόλησε εντονότατα την επικαιρότητα.
Έτσι στο ΦΕΚ αριθμ. 69 δημοσιεύθηκε ότι «διορίζεται η ιατρός ΕΛΕΝΗ ΓΑΛΑΖΟΥΛΑ[ … ]σε θέση ειδικευμένης ιατρού Αναισθησιολογίας με εισαγωγικό βαθμό Επιμελητή Β' του Γ.Ν. Λαμίας…». Αν προσέξει κανείς την ημερομηνία υπογραφής του συγκεκριμένου διορισμού από τον Υπουργό και της βεβαίωσης εγγραφής της γιατρού στο Μητρώο Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου, θα διαπιστώσει ότι σε σχέση με τους λοιπούς διορισμούς που υπάρχουν στο ίδιο ΦΕΚ είναι αργότερα από μισό μέχρι δύο μήνες.
Με λίγα λόγια με μεγαλύτερο ενδιαφέρον από την παρούσα διοίκηση και κινητοποίηση πολιτικών γραφείων, προχωρούν σημαντικά πιο γρήγορα οι διαδικασίες. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι ίδια πιέσεις ασκούνται και για την εγγραφή στο Ελληνικό Δημόσιο της δαπάνης του διορισμού και του δεύτερου αναισθησιολόγου, ώστε κι εκείνος να έχει πιάσει υπηρεσία μέχρι το Πάσχα.
Φυσικά 4 ή 5 διορισμοί δεν μπορούν να αλλάξουν άρδην την κατάσταση στο Νοσοκομείο Λαμίας, για αυτό και η ανακοίνωση δέσμευσης πίστωσης πρόσληψης 11 Επικουρικών Γιατρών που υπογράφει ο Αναπληρωτής Διοικητής Ανδρέας Κολοκυθάς σε συνδυασμό με το πλήρες αίτημα προς την 5η ΥΠΕ για την έγκριση πλήρωσης 42 οργανικών θέσεων κλάδου ειδικευμένων ιατρών ΕΣΥ, κρίνονται ως θετικά βήματα.
Οι θέσεις που υπάρχει η δυνατότητα να καλυφθούν από Επικουρικούς στις επόμενες 2 με 4 εβδομάδες είναι οι εξής:http://www.lamiareport.gr/
Δείτε παρακάτω τις θέσεις που προκρίνει για άμεση πρόσληψη το ΔΣ ώστε να καλυφθούν τα οργανικά κενά στο ιατρικό προσωπικό (στις κενές θέσεις δεν έχουν συμπεριληφθεί όσες θέσεις είναι προκηρυγμένες ή εκκρεμούν στο συμβούλιο κρίσης):

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)