Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

«Comedy For The Masses» σε Καρπενήσι και Λαμία


Κώστας Μαλιάτσης, Mikeius και Ηλίας Φουντούλης αυτή τη φορά μαζί σε μία παράσταση, ανανεωμένη μέχρι το κόκκαλο και για πρώτη φορά στο Καρπενήσι αυτή την Παρασκευή 19 Γενάρη στο Συνεδριακό Κέντρο Δήμου Καρπενησίου και στη Λαμία το Σάββατο 20 Γενάρη στο Δημοτικό Θέατρο!
Το πρώτο stand up comedy show, που τόλμησε να ξεφύγει από το δίπολο «Αθήνα-Θεσσαλονίκη», φέρνοντας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, το γέλιο και την αιχμηρή γλώσσα σε κάθε λογής κακός κείμενα, επιστρέφει με τα πιο «καμένα» λογοπαίγνια της επικράτειας δια χειρός Ηλία Φουντούλη.
Η πιο δημιουργική παρέα του youtube, ξεκινά τη περιοδεία της για τα καλά με στόχο να μην αφήσει κανένα φίλο των εκπομπών και των …ατακών τους δυσαρεστημένο. Εσύ το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να αγοράσεις εγκαίρως το εισιτήριο σου και να έρθεις στη παράσταση.
Τα υπόλοιπα είναι δουλειά του Κώστα Μαλιάτση, του Mikeius και του Ηλία Φουντούλη.
Οι πόρτες ανοίγουν στις 21.00. Ώρα έναρξης: 21.30
Προπώληση-ταμείο: 9 ευρώ.
Εισιτήρια προπωλούνται:
Για το Καρπενήσι στο βιβλιοπωλείο: Σώκος Γεώργιος (Καρπενησίου 11, τηλ.2237022243)
 Για τη Λαμία στο φουαγιέ του Δημοτικού Θεάτρου Λαμίας ώρες 10.00-13.00 και 18.00-20.00
Η πρωτοβουλία ελεύθερων πολιτών Λαμίας οργανώνει εκδρομή συμμετοχής στο συλλαλητήριο της Κυριακής 21 Ιανουαρίου στην Θεσσαλονίκη για την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
Η συμμετοχή είναι 15 ευρώ το άτομο
Πληροφορίες: 6937033981 -6979728069

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)