Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Ποιος είναι ο νέος Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. στη Στερεά Ελλάδα

  Ποιος είναι ο νέος Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. στη Στερεά Ελλάδα
Από Θεσσαλονίκη στη Λαμία, ως επικεφαλής της Αστυνομίας στους πέντε νομούς της Στερεάς Ελλάδας.
Ο λόγος για τον Υποστράτηγο Μιλτιάδη Πουρσανίδη, ο οποίος αναλαμβάνει καθήκοντα Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Στερεάς Ελλάδος, στη θέση του Νίκου Γεωργακόπουλου που αποστρατεύθηκε.
Ο νέος επικεφαλής της ΕΛ.ΑΣ. στη Στερεά είναι Θεσσαλονικιός και πατέρας 3 παιδιών. Μέχρι τις χθεσινές κρίσεις υπηρετούσε ως Ταξίαρχος στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και μετά την προαγωγή του στον βαθμό του Υποστρατήγου, τοποθετήθηκε ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος.

Σύντομο βιογραφικό του Υποστράτηγου Μιλτιάδη Πουρσανίδη
Γεννήθηκε στον Άγιο Αντώνιο Θεσσαλονίκης το έτος 1966.
Κατατάχθηκε στο Σώμα της Ελληνικής Χωροφυλακής το έτος 1984 και αποφοίτησε από την σχολή Αξιωματικών το έτος 1991.
Φοίτησε στο Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών Στελεχών της Αστυνομικής Ακαδημίας το έτος 2003.
Παρακολούθησε πολυάριθμα σεμινάρια σε θέματα ναρκωτικών, οργανωμένου εγκλήματος, σχετικά με την ασφάλεια αεροδρομίων, τη λειτουργία –χρήση συσκευών ανίχνευσης πλαστών ταξιδιωτικών εγγράφων και τον ορθό διαβατηριακό έλεγχο . Παρακολούθησε στη Σχολή Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Ελληνικής Αστυνομίας το Σχολείο Επιμόρφωσης Αστυνομικών Διευθυντών το έτος 2014.
Σαν Αξιωματικός υπηρέτησε σε νευραλγικές Υπηρεσίες όπως η  Διεύθυνση Διεθνούς Αστυνομικής Συνεργασίας, η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης/ Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, η Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, η Διεύθυνση Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα Θεσσαλονίκης, το Α.Τ. Κοζάνης και το Α.Τ. Ελευσίνας .
Διετέλεσε Διευθυντής της Α’ Υποδιεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, και Προϊστάμενος της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης.
Ως Αστυνομικός Διευθυντής, διετέλεσε Διευθυντής της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκη, από τον Μάρτιο του 2015 έως το Φεβρουάριο του 2016 , οπότε και προήχθη στο βαθμό του Ταξιάρχου και παρέμενε στην ίδια Υπηρεσία, μέχρι τον Μάρτιο του 2017 .
Διετέλεσε Βοηθός του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλονίκης από τον Μάρτιο του 2017 έως τον Ιανουάριο του 2018, οπότε προήχθη στον βαθμό του Υποστρατήγου και τοποθετήθηκε ως Γενικός Περιφερειακός Αστυνομικός Διευθυντής Στερεάς Ελλάδος.
Για την υπηρεσιακή του απόδοση, του απονεμήθηκαν πολλές ηθικές αμοιβές, παράσημα και μετάλλια αστυνομικής αξίας.
Γνωρίζει την αγγλική γλώσσα, καθώς και την αλβανική.
Είναι έγγαμος και πατέρας (3) τέκνων.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)