Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Θαν. Κυρίτσης: Έχει έρθει η στιγμή της αλλαγής στο ΕΒΕ Φθιώτιδας


Στη σημερινή δύσκολη οικονομική συγκυρία που ταλανίζει την κοινωνία ολόκληρη και κυρίως τον επιχειρηματικό κόσμο, αυτό που πρωτίστως είναι αναγκαίο να επιτευχθεί για την περιοχή μας και το νομό Φθιώτιδας, είναι ο διαχωρισμός μας από παλιές και αποτυχημένες τακτικές, που αποδεδειγμένα πια δεν έχουν οδηγήσει πουθενά. Είναι αυτονόητο πως βασική αρχή σ’ αυτή την προσπάθεια πρέπει να είναι τόσο η βούληση όλων μας για αλλαγή όσο και η διαφάνεια.
Από τη θέση του υποψηφίου Προέδρου του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας κι έχοντας ήδη μακρά πείρα και συμμετοχή στη διοίκησή του, θα ήθελα να διαβεβαιώσω κάθε μέλος του πως έχει έρθει η στιγμή της αλλαγής, την οποία τόσο οι υποψήφιοι του συνδυασμού μου όσο κι εγώ προσωπικά μπορούμε να εξασφαλίσουμε αλλά και να εγγυηθούμε. Ο θεσμός του Επιμελητηρίου θα πρέπει πια να φύγει από την παθογενή εσωστρέφεια που τον χαρακτηρίζει τα τελευταία χρόνια και με εξωστρεφή πια χαρακτήρα να γίνει το εργαλείο εκείνο που θα σταθεί αρωγός στις προσπάθειες κάθε μέλους του αλλά και στην τοπική μας κοινωνία ευρύτερα.
Ο έτερος υποψήφιος πρόεδρος Αλέξανδρος Διαμαντάρας πέραν των άλλων καταδικαστικών αποφάσεων ποινικών δικαστηρίων, έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για το αδίκημα της πλαστογραφίας που του στερεί τη δυνατότητα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι.  Στην εκλογική επιτροπή που αποταθήκαμε με ένσταση μας, κρίθηκε ότι ο ανωτέρω αμετάκλητα καταδικασθείς Αλέξανδρος Διαμαντάρας δεν πρέπει να κριθεί έκπτωτος της υποψηφιότητας του, παρά την αποστολή από τον ίδιο τον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας στην εκλογική επιτροπή εγγράφου που επιβεβαιώνει την αμετάκλητη καταδικαστική απόφαση.
Παρά την εσφαλμένη απόφαση της επιτροπής εμείς είμαστε εδώ να συνεχίσουμε τον τίμιο αγώνα μας.
Εμείς στο εξής δεν θα σταθούμε ούτε στις αμετάκλητες καταδικαστικές αποφάσεις  που βαρύνουν τον επικεφαλής του έτερου συνδυασμού ούτε στη μέχρι τώρα αδιάφορη πορεία, που υπό την καθοδήγησή του, έχει καταστήσει το θεσμό ουσιαστικά ανενεργό.  Άλλωστε δεν είναι ώρα καταλογισμού ευθυνών. Εκεί όμως που στεκόμαστε είναι το γεγονός πως το Επιμελητήριο της Φθιώτιδας πρέπει πια να αλλάξει σελίδα και να αποκτήσει τον χαρακτήρα και τον πρόεδρο που του αξίζει.
Σας καλούμε όλες και όλους να αγκαλιάσετε το όραμά μας και ταυτόχρονα να γίνετε συμμέτοχοι σε ένα καλύτερο αύριο για όλους μας.

Αθανάσιος Η. Κυρίτσης
Υποψήφιος Πρόεδρος Επιμελητηρίου Φθιώτιδας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)