Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η Π.Στ.Ε. ΣΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ "ΕΞΠΟΤΡΟΦ" - Πρόσκληση προς επιχειρηματίες



Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού 
Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λαμία, 16 Νοεμβρίου 2017


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στο περίπτερο της
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ,
στην Έκθεση Τροφίμων & Ποτών «5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ & ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ»

26 – 29 Ιανουαρίου 2018, Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, Ελληνικό

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στην 5ηΕΞΠΟΤΡΟΦ , την έκθεση τροφίμων και ποτών για τους έλληνες παραγωγούς, που θα πραγματοποιηθεί από 26 έως 29 Ιανουαρίου στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, στο Ελληνικό, με επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας συμμετέχει για 3η συνεχόμενη φορά στο γαστρονομικό θεσμό, και φέτος θα είναι η Τιμώμενη Περιφέρεια της έκθεσης, γεγονός το οποίο θα πλαισιωθεί με διάφορες δράσεις προβολής της γαστρονομικής της κουλτούρας και των τοπικών της προϊόντων.

Η έκθεση είναι αφιερωμένη στους Έλληνες παραγωγούς και απευθύνεται τόσο σε επαγγελματίες του κλάδου όσο και στο καταναλωτικό κοινό. Επίσης, η φετινή έκθεση εγκαινιάζει τη νέα της εξειδικευμένη ενότητα «Τα κρασιά της Ελλάδας». Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα: https://expotrof.gr/.

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, καθώς και η κατασκευή του περιπτέρου στηρίζεται οικονομικά από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.

Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εταιρεία - παραγωγό ανέρχεται στα €300, πλέον του ΦΠΑ 24%.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν, να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους το συντομότερο, και όχι αργότερα από τις 4 Δεκεμβρίου 2017, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής προς την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας (αποστολή στο e-mail: siozou.e@evia.pste.gov.gr ή στο fax: 2221036005).

Για περισσότερες πληροφορίες:
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, (Αρμόδια Υπάλληλος: κα Ελευθερία Σιώζου, Τ. 2221353594).
Συνημμένα Αρχεία:
  • Αίτηση Συμμετοχής
  • Προσχέδιο Περιπτέρου της Περιφέρειας
  • Αρχείο με τις Δράσεις τις 5ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ


Ο Αντιπεριφερειάρχης Αναπτυξιακού
Προγραμματισμού, Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας
Θεμιστοκλής Χειμάρας

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)