Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Β’ Φθιώτιδας: Πέρασε νικηφόρα από την Ανθήλη ο Παμμωλιακός (photos)



Τη νίκη με 2-0, με δύο τέρματα του Τσαντήλα στο 37’ και το 55’, στην έδρα της Ανθήλης κατέκτησε η ομάδα του Παμμωλιακού, στην πρεμιέρα του πρώτου ομίλου της Β’ κατηγορίας της ΕΠΣ Φθιώτιδας το απόγευμα της Κυριακής (8/10). Μια δίκαιη νίκη, αναλογιζόμενη την εικόνα που παρουσίασαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, αφού οι «πράσινοι» παρουσιάστηκαν πανέτοιμοι για το παιχνίδι, σε αντίθεση με τους γηπεδούχους που δεν απείλησαν ιδιαίτερα την ομάδα του Μώλου.
Η πρώτη πάντως καλή στιγμή στο παιχνίδι ανήκει στους γηπεδούχους, με ένα σουτ του Μαρκετάκη το οποίο μπλόκαρε εύκολα ο Κόλντροου. Δέκα λεπτά αργότερα ένα σουτ του Κότσκα έπεσε στην αριστερή του γωνία και έδιωξε ο Αγγελής όμορφα σε κόρνερ.

Κι η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς ανήκει στην Ανθήλη. Στο 25’ ο Σκόρδας δε γύρισε σωστά και γρήγορα τη μπάλα στον τερματοφύλακά του, στην πορεία της οποίας βρέθηκε ο Κωνσταντίνου, ο οποίος έπιασε το συρτό σουτ στην κίνηση, αλλά είδε τη μπάλα να περνά λίγο άουτ από το δεξί δοκάρι της εστίας του Κόλντροου (φώτο πάνω).
Ο Παμμωλιακός απάντησε με δύο καλές στιγμές. Αρχικά στο 31’ ο Λάτος πήρε την κεφαλιά απ’ το ύψος του πέναλτυ, μετά από εκτέλεση φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Την ίδια κατάληξη είχε κι η προσπάθεια του επιθετικού των «πρασίνων» δύο λεπτά αργότερα. Ο Κότσκα γύρισε τη μπάλα στο πέναλτυ με κεφαλιά, μετά από κόρνερ, κι ο Λάτος έπιασε το ανάποδο ψαλιδάκι, το οποίο έφυγε άουτ (φώτο κάτω).

Στο 37’ οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ. Ο Σκόρδας σούταρε στην κίνηση κι ο Αγγελής απέκρουσε αρχικά για να καταλήξει η μπάλα στο δεξί «Γ» και κόρνερ. Την εκτέλεσή του ανέλαβε ο Μπουσδούκος, ο οποίος βρήκε τον αφύλακτο στη μεγάλη περιοχή, Τσαντήλα, που με κεφαλιά έγραψε το 0-1 (φώτο κάτω), σκορ με το οποίο πήγαν οι ομάδες στα αποδυτήρια.

Σε γκολ μετουσιώθηκε κι η πρώτη ευκαιρία του δευτέρου ημιχρόνου στο 55′. Και πάλι ο Μπουσδούκος έβγαλε την ασίστ, με βαθειά μπαλιά στην πλάτη της άμυνας της Ανθήλης, εκεί που βρέθηκε ο Τσαντήλας ο οποίος έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του και «καθάρισε» στην ουσία το παιχνίδι (φώτο κάτω).

Στο 67’ ο Τσαντήλας έχασε τεράστια ευκαιρία να πραγματοποιήσει χατ τρικ, αφού το απευθείας φάουλ που εκτέλεσε με το αριστερό τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά η άμυνα των γηπεδούχων έδιωξε σε κόρνερ.
Τελευταία καλή στιγμή στο ματς από την Ανθήλη στο 80’, με τον Δεδούση να σεντράρει από δεξιά και τον Λάο να πιάνει το ψαλιδάκι, αλλά να βλέπει τη μπάλα να περνά λίγο άουτ.

Η ταυτότητα του αγώνα
1η αγωνιστική 1ου ομίλου Β’ κατηγορίας ΕΠΣ Φθιώτιδας
Γήπεδο Ανθήλης «Νίκος Σαφάκας»
Ανθήλη – Παμμωλιακός 0-2 (37’ 55’ Τσαντήλας)
Διαιτητής: Μουτσώκος
Βοηθοί: Φωτόπουλος, Δαουκλιώτης
Οι συνθέσεις των ομάδων
Ανθήλη (Χρήστος Ζησόπουλος): Αγγελής, Δεδούσης, Ζησόπουλος Α., Ευαγγελίου (46’ Αδάμ), Σπανός, Μαρκετάκης (46’ Φτόνι), Δημητρίου, Τσιόρτος, Κωνσταντίνου (59’ Λάος), Ζησόπουλος Ν. (72’ Σταυρόπουλος), Μπούσιος.
Παμμωλιακός: Κόλντροου, Λατσούδας, Αναγνώστου, Ρόμπας, Καραΐνδρος, Μπουσδούκος (90’ Σύψας), Κότσκα, Σκόρδας, Λάτος (67’ Φίλης), Γιαννακόπουλος, Τσαντήλας (85’ Μοίρης).
Ακούστε τις δηλώσεις των δύο προπονητών πατώντας εδώ.
Δείτε φωτογραφίες απ’ τις κερκίδες του γηπέδου Ανθήλης «Νίκος Σαφάκας» πατώντας εδώ.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)