Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Φθιώτιδα: Το «έστρωσε» στην Εθνική Οδό!

  Φθιώτιδα: Το «έστρωσε» στην Εθνική Οδό! (ΦΩΤΟ αρχείου)
Ακινητοποιηθήκαν νταλίκες από το χαλάζι μεταξύ Λιβανάτων και Αρκίτσας.
Ακραία καιρικά φαινόμενα είχαμε το βράδυ της Τρίτης (24/10) λίγο μετά τις 21:30 στην περιοχή του Δήμου Λοκρών και συγκεκριμένα μεταξύ Λιβανατών και Αρκίτσας με έντονη χαλαζόπτωση που προκάλεσε μάλιστα και κυκλοφοριακά προβλήματα στην Εθνική Οδό.
Συγκεκριμένα στο 155ο χιλιόμετρο ακινητοποιήθηκαν οχήματα, ανάμεσά τους και νταλίκες, εξαιτίας της κακοκαιρίας και η Τροχαία προσπαθούσε να προειδοποιήσει τους οδηγούς που θα χρησιμοποιούσαν την οδό. Χαρακτηριστικά το χαλάζι στρώθηκε στο οδόστρωμα καθιστώντας δύσκολη και επικίνδυνη την κίνηση σε αυτό!
Λίγο αργότερα στο 160ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα έγινε ανάσχεση των οχημάτων, από την Τροχαία εωσότου παρουσιαστεί ύφεση του φαινομένου. Μάλιστα κλήθηκαν και εκχιονιστικά για τον καθαρισμό του δρόμου, αφού η διέλευση ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνη για τα οχήματα.
Δυσάρεστα είναι και τα μηνύματα για τις καλλιέργειες στην περιοχή και ειδικά για τις ελιές και πολύ φοβόμαστε για την καταστροφή που θα αντικρύσουμε με το πρώτο φως της ημέρας.
Δυνατή βροχή είχαμε και στην περιοχή του Μαρτίνου και της Λάρυμνας, χωρίς μέχρι στιγμής προβλήματα.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)