Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Μώλος:Γονείς και μέλη του Συλλόγου προσέφυγαν στο ΣτΕ για τα προσφυγόπουλα


"Οι αντιδράσεις συνεχίζονται και  είναι τόσο μαζικές που αγγίζουν το 100% των γονέων στον Δήμο Μώλου", δήλωσε στο δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM1 ο Γιώργος Ζελενίτσας συνήγορος των γονέων των μαθητών στο σχολείο του Μώλου στο οποίο αναμένεται να φοιτήσουν προσφυγόπουλα.
"Το περασμένο Σάββατο έγινε συνέλευση και οι γονείς αποφάσισαν να προσφύγουν στο Συμβούλιο της Επικρατείας όπως κάναμε και πέρσι με το Μοσχοχώρι και αναμένουμε την απόφαση. Ακόμη δεν ξέρουμε ποια και πόσα παιδιά προσφύγων θα φοιτήσουν. Είναι πρόσφυγες ή αιτούντες άσυλο; Τόσο από τα έγγραφα της ποινικής δικονομίας όσο και από τα έγγραφα που εστάλησαν στο Υπουργείο διαπιστώνουμε ελλείψεις. Στοιχειώδεις κανόνες επιβάλλουν αγαστή συνύπαρξη. Στο όνομα αυτού όμως δεν μπορούμε να μηδενίζουμε τα πάντα. Όταν έχουμε ένα περιστατικό καλούμε την αστυνομία, ενημερώνουμε τους κηδεμόνες και βλέπουμε αν όντως υπάρχουν τα στοιχεία".
Όπως ανέφερε ο κος Ζελενίτας εάν το ΣτΕ αποφανθεί θετικά για τηνν περίπτωση του Μοσχοχωρίου, θα υπάρχει πλέον ένα δεδικασμένο που θα βοηθήσει και στην προσφυγή των γονέων του Μώλου.
Σύμφωνα με πληροφορίες από γονείς και μέλη του Συλλόγου του σχολείου του Μώλου για την ώρα δεν φοιτούν εκεί προσφυγόπουλα.
lamiafm1.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)