Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΜΕΛΩΝ ΝΕΟΥ ΔΣ




                                 





Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας ενημερώνει στα μέλη του ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού του Συμβουλίου θα πραγματοποιηθούν: την Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη της Αταλάντης, την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη της Στυλίδας, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη της Μακρακώμης και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στην πόλη της Λαμίας  στα γραφεία του Επιμελητηρίου (Όθωνος 3 - Λαμία).
Ο χώρος διεξαγωγής των εκλογών στην Αταλάντη, Στυλίδα & Μακρακώμη αφού καθοριστεί θα δοθεί στη δημοσιότητα με σχετική ανακοίνωση.

Τα νομικά πρόσωπα – μέλη του Επιμελητηρίου (εταιρείες προσωπικές, κεφαλαιουχικές, συνεταιρισμοί) και τα υποκαταστήματα επιχειρήσεων που εδρεύουν σε άλλο Νομό ή αλλοδαπών επιχειρήσεων, θα κληθούν να υποβάλουν στην Εκλογική Επιτροπή τις εξουσιοδοτήσεις για τους εκπροσώπους τους που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα το αργότερο μέχρι και 7 ημέρες προ των εκλογών σε ειδικό έντυπο που θα συντάξει η Εκλογική Επιτροπή και θα τους αποσταλεί με επιστολή του Επιμελητηρίου μας.

Κατάλογος των εγγεγραμμένων μελών του Επιμελητηρίου έχει αναρτηθεί στα γραφεία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, από τον οποίο μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να πληροφορηθούν το Τμήμα κατάταξής τους.

Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές έχουν τα μέλη του Επιμελητηρίου εφόσον έχουν εγγραφεί στα Μητρώα του μέχρι και την 13η Δεκεμβρίου 2016 και έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις ως εξής:
Τα Νομικά πρόσωπα, εφόσον έχουν καταβάλει, το αργότερο μέχρι και 40 ημέρες προ των εκλογών, τα τέλη τήρησης μερίδας στο Γ.Ε.ΜΗ. (μέχρι και του έτους 2016),
Τα Φυσικά πρόσωπα, εφόσον έχουν καταβάλει, το αργότερο μέχρι 40 ημέρες προ των εκλογών, τα τέλη τήρησης μερίδας Γ.Ε.ΜΗ. ή την ετήσια συνδρομή στο Επιμελητήριο (μέχρι και του έτους 2016).

Εκλόγιμοι είναι όσοι έχουν τα προσόντα του εκλογέα και διατέλεσαν μέλη του Επιμελητηρίου τουλάχιστον για 3 χρόνια είτε ατομικά είτε ως μέλη προσωπικών εταιριών ή ΕΠΕ ή Δ.Σ. ΑΕ ή Συνεταιρισμών ή ως εκπρόσωποι υποκαταστημάτων ελληνικών ή αλλοδαπών επιχειρήσεων. Δεν είναι εκλόγιμοι όσοι είναι συνταξιούχοι.
Η υποβολή των αιτήσεων υποψηφιότητας όσων επιθυμούν να εκλεγούν ως αιρετά μέλη του  Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας θα γίνει κατά συνδυασμό από τον επικεφαλής αυτού το αργότερο τριάντα (30) ημέρες προ των εκλογών στο πρωτόκολλο της  Εκλογικής Επιτροπής στα γραφεία του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενημερώνονται για τις οικονομικές τους υποχρεώσεις από την Υπηρεσία του Επιμελητηρίου στα  τηλ. 2231022112, 2231021395.

Για το Επιμελητήριο Φθιώτιδας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ 

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΑΜΑΝΤΑΡΑΣ

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)