Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καμένα Βούρλα: Μια κακιά στιγμή του στοίχισε τη ζωή


Καμένα Βούρλα:  Μια κακιά στιγμή του στοίχισε τη ζωή
Ένας ακόμη θάνατος σε παραλία της Φθιώτιδας...
Ο λόγος για έναν 69χρονο από την Αθήνα ο οποίος είχε έρθει με την οικογένειά του σε ξενοδοχείο των Καμένων Βούρλων, για το Σαββατοκύριακο.
Ο άτυχος άνδρας πήγε το πρωί για το μπάνιο του στη θάλασσα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μπαίνοντας στη θάλασσα γλίστρησε και έπεσε με αποτέλεσμα να πιει νερό.
Αμέσως λουόμενοι που ήταν στο σημείο έτρεξαν και τον έβγαλαν έξω και τον έβαλαν να καθίσει σε μια καρέκλα. Ο 69χρονος είχε τις αισθήσεις του, αλλά είχε τρομερή δυσφορία, αφου δεν μπορούσε να αναπνεύσει.
Οι δικοί του άνθρωποι και άλλοι που βρέθηκαν στο σημείο του έκαναν μαλάξεις και ότι άλλο μπορούσαν για να τον κρατήσουν στη ζωή, ενώ ταυτόχρονα κάλεσαν και σταθμό του ΕΚΑΒ.
Δυστυχώς σύμφωνα με πληροφορίες, λίγο πριν φτάσει στο νοσοκομείο ο 69χρονος δεν άντεξε και κατέληξε.
Οι γιατροί στο νοσοκομείο προσπάθησαν να τον επαναφέρουν με ηλεκτροσόκ, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Η νεκροψία - νεκροτομή που παραγγέλθηκε από το Β' Λιμενικό Τμήμα Αγίου Κωνσταντίνου του  Λιμεναρχείου Στυλίδας το οποίο διενεργεί την προανάκριση, θα δείξει τα ακριβή αίτια θανάτου, ωστόσο όπως όλα δείχνουν το νερό που ήπιε πέφτοντας στη θάλασσα, του στοίχισε τη ζωή.
lamiareport.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)