Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Γιορτή πίτας στο Μώλο με γλέντι και παραδοσιακούς χορούς

Επιτυχημένη και φέτος η Γιορτή πίτας στο Μώλο,ΠΟΥ πλέον αποτελεί θεσμό για την περιοχή.
Ο Σύλλογος Γυναικών Μώλου,σε πείσμα των καιρών,και με τη συμπαράσταση των συλλόγων του Μώλου,πραγματοποίησε για άλλη μια χρονιά,μια επιτυχημένη εκδήλωση στη πλατεία της ...(παραμελημένη απο πλευράς χρηματοδότησης πολιτιστικών εκδηλώσεων και οχι μονο)...κωμόπολης.
Από νωρίς το απόγευμα,τα μέλη του ΔΣ του συλλόγου άρχισαν να συγκεντρώνουν τις πίτες που ετοίμασαν οι γυναίκες του χωριού .Ο κόσμος που συγκεντρώθηκε είχε την ευκαιρία να δει την έκθεση με τα παραδοσιακά εδέματα που κατά τη διάρκεια της βραδιάς απόλαυσε.
Στη συνέχεια η πρόεδρος του συλλόγου,απηύθυνε τον καθιερωμένο χαιρετισμό ,ευχαρίστησε τις γυναίκες που προσέφεραν τις πίτες καθώς και του εθελοντές που δούλεψαν για την υλοποίηση της βραδιάς.
Η γιορτή ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς απο τα χορευτικά τμήματα του Πολιτιστικού Συλλόγου, δίνοντας το έναυσμα για το γλεντι που ακολούθησε
Οι φωτογραφίες απο την χθεσινή εκδήλωση




Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)