Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σε ιδιώτη η υπηρεσία καθαριότητας στη Λαμία (video)


Κατά πλειοψηφία με 24 ΝΑΙ και 13 ΟΧΙ και μετά τη διεξαγωγή ονομαστικής ψηφοφορίας, το Δημοτικό Συμβούλιο Λαμίας αποφάσισε το απόγευμα, να παραχωρήσει σε ιδιώτη με διεθνή ηλεκτρονικό διαγωνισμό την υπηρεσία καθαριότητας του δήμου.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο Ν. Σταυρογιάννη αυτό θα γίνει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, περιμένοντας τις μόνιμες προσλήψεις, όπως έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση μετά την πρόσφατη κινητοποίηση των συμβασιούχων. Χαρακτήρισε μάλιστα την απόφαση για την ιδιωτικοποίηση, μονόδρομο. Έντονα αντέδρασαν οι επικεφαλής των παρατάξεων της μειοψηφίας και οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι που παρακολουθούσαν την συνεδρίαση και πλέον απολύονται. Απορρίφθηκε η πρόταση των παρατάξεων της μειοψηφίας, για ανανέωση των συμβάσεων μέχρι τον Μάρτιο του 2018, όπως δίνει τη δυνατότητα ο νόμος. Το μεσημέρι και πριν τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η δημοτική αρχή απομάκρυνε τα οχήματα από το αμαξοστάσιο, υπό τον φόβο αντιδράσεων των συμβασιούχων και τα μετέφερε στις εγκαταστάσεις της ΔΕΥΑΛ. Εκεί βρέθηκαν μετά τη συνεδρίαση του συμβουλίου, οι εργαζόμενοι προαναγγέλλοντας κινητοποιήσεις.
Σε ιδιώτη η υπηρεσία καθαριότητας στη Λαμία από LAMIASTARGR

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)