ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας


ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας

ΠΑΣ Λαμία: Κυκλοφόρησαν τα  εισιτήρια διαρκείας
 Στην διάθεση των φιλάθλων  της Λαμίας  τέθηκαν από το μεσημέρι  της Πέμπτης  τα εισιτήρια  διαρκείας  για την αγωνιστική περίοδο 2017 -2018 που  η ομάδα θα αγωνίζεται στην Super League  .  Οι τιμές χαρακτηρίζονται «προσιτές»  ενώ δεν έλειψαν και οι προσφορές από την πλευρά της Διοίκησης με χαμηλές  τιμές για κατηγορίες εισητηρίων διαρκείας . Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούναπό 140 ευρώ  ενώ η κατηγορία των VIP τιμάται 700 ΕΥΡΏ .
Για αγορές που θα πραγματοποιηθούν έως και 17/7/2017 για τις κατηγορίες ΚΑΝΟΝΙΚΟ και SILVER δώρο το 1 παιδικό εισιτήριο. Για την κατηγορία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ στην μεν Α περίπτωση η τιμή είναι 140€ (+20€ για κάθε επιπλέον παιδί) και για τη δε Β περίπτωση στα 190€ (+20€ για κάθε επιπλέον παιδί). Το δώρο δεν ισχύει για τις κατηγορίες GOLD και VIP.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ:
Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας καθώς και του αριθμού ΑΜΚΑ για τον κάθε ενδιαφερόμενο.
Για την απόκτηση του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η παρουσία του αγοραστή σύµφωνα µε το νόµο 4326/2015 του Υπουργού Αθλητισµού.
Για την απόκτηση οικογενειακού εισιτηρίου απαραίτητη και η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης που εκδίδεται από τον εκάστοτε Δήμο όπου είναι εγγεγραμμένος ο κάθε ενδιαφερόμενος.
Για την απόκτηση παιδικού ή μαθητικού εισιτηρίου κρίνεται απαραίτητο το αντίστοιχο πιστοποιητικό γέννησης.
Για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας από 14 έως 17 ετών απαιτείται η έγγραφη συναίνεση του/των ασκούντος/-ων τη γονική µέριµνα. Για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας από ανήλικο κάτω των 14 ετών η σχετική σύµβαση θα συµπληρώνεται και θα υπογράφεται µόνο από τον/τους ασκούντα/ες τη γονική µέριµνα. Για την είσοδο και παραµονή του στο γήπεδο ο ανήλικος κάτω των 14 ετών πρέπει να συνοδεύεται από ενήλικα, τη σχετική δε ευθύνη αναλαµβάνει/-ουν πάντα ο ασκών/ οι ασκούντες τη γονική µέριµνα.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:
  • ΜΕΤΡΗΤΑ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ Στα γραφεία της ομάδος στην Πλ. Ελευθερίας 3, 1ος όροφος
  • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ATTICA BANK (ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΑΜΙΑ Π.Α.Ε.): GR65 0160 2690 0000 0008 4958 361
*Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοµατεπώνυµο του αγοραστή προκειµένου να γίνεται εύκολα ο έλεγχος. Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο.
 www.ilamia.g
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Από τo Mώλο με τρένο στο κέντρο της Ευρώπης! Και όμως μεσα στο 2017 θα γίνει πραγματικότητα !

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)