Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας


ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας

ΠΑΣ Λαμία: Κυκλοφόρησαν τα  εισιτήρια διαρκείας
 Στην διάθεση των φιλάθλων  της Λαμίας  τέθηκαν από το μεσημέρι  της Πέμπτης  τα εισιτήρια  διαρκείας  για την αγωνιστική περίοδο 2017 -2018 που  η ομάδα θα αγωνίζεται στην Super League  .  Οι τιμές χαρακτηρίζονται «προσιτές»  ενώ δεν έλειψαν και οι προσφορές από την πλευρά της Διοίκησης με χαμηλές  τιμές για κατηγορίες εισητηρίων διαρκείας . Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούναπό 140 ευρώ  ενώ η κατηγορία των VIP τιμάται 700 ΕΥΡΏ .
Για αγορές που θα πραγματοποιηθούν έως και 17/7/2017 για τις κατηγορίες ΚΑΝΟΝΙΚΟ και SILVER δώρο το 1 παιδικό εισιτήριο. Για την κατηγορία ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ στην μεν Α περίπτωση η τιμή είναι 140€ (+20€ για κάθε επιπλέον παιδί) και για τη δε Β περίπτωση στα 190€ (+20€ για κάθε επιπλέον παιδί). Το δώρο δεν ισχύει για τις κατηγορίες GOLD και VIP.
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΠΟΚΤΗΣΗΣ:
Σε κάθε περίπτωση είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής ταυτότητας καθώς και του αριθμού ΑΜΚΑ για τον κάθε ενδιαφερόμενο.
Για την απόκτηση του εισιτηρίου διαρκείας είναι απαραίτητη η παρουσία του αγοραστή σύµφωνα µε το νόµο 4326/2015 του Υπουργού Αθλητισµού.
Για την απόκτηση οικογενειακού εισιτηρίου απαραίτητη και η προσκόμιση πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης που εκδίδεται από τον εκάστοτε Δήμο όπου είναι εγγεγραμμένος ο κάθε ενδιαφερόμενος.
Για την απόκτηση παιδικού ή μαθητικού εισιτηρίου κρίνεται απαραίτητο το αντίστοιχο πιστοποιητικό γέννησης.
Για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας από 14 έως 17 ετών απαιτείται η έγγραφη συναίνεση του/των ασκούντος/-ων τη γονική µέριµνα. Για την αγορά και παραλαβή εισιτηρίου διαρκείας από ανήλικο κάτω των 14 ετών η σχετική σύµβαση θα συµπληρώνεται και θα υπογράφεται µόνο από τον/τους ασκούντα/ες τη γονική µέριµνα. Για την είσοδο και παραµονή του στο γήπεδο ο ανήλικος κάτω των 14 ετών πρέπει να συνοδεύεται από ενήλικα, τη σχετική δε ευθύνη αναλαµβάνει/-ουν πάντα ο ασκών/ οι ασκούντες τη γονική µέριµνα.
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ:
  • ΜΕΤΡΗΤΑ ή ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ/ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ Στα γραφεία της ομάδος στην Πλ. Ελευθερίας 3, 1ος όροφος
  • ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ATTICA BANK (ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΛΑΜΙΑ Π.Α.Ε.): GR65 0160 2690 0000 0008 4958 361
*Στην αιτιολογία της κατάθεσης θα πρέπει να αναγράφεται το ονοµατεπώνυµο του αγοραστή προκειµένου να γίνεται εύκολα ο έλεγχος. Ο αγοραστής θα πρέπει πάντα να κρατάει αντίγραφο κατάθεσης ως αποδεικτικό στοιχείο.
 www.ilamia.g

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)