Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Χρυσή Πανελληνιονίκης στο Παγκράτιο η αθλήτρια των Μυρμιδόνων Στυλίδας, Βαΐτση Υακίνθη!!!

Χρυσή Πανελληνιονίκης στο Παγκράτιο η 

 ΣΤΥΛΙΔΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΒΑΙΤΣΗ ΥΑΚΙΝΘΗ * !
​Η ελληνική παράδοση συνδέει το Παγκράτιο, το αρχαίο δημοφιλέστατο Ολυμπιακό άθλημα (από το 648 π.Χ.), με την πάλη του Hρακλή με τον λέοντα της Nεμέας, του Θησέα με τον Mινώταυρο και του Aίαντα με τον Oδυσσέα. Oι παγκρατιαστές έχαιραν ιδιαίτερης εκτίμησης κατά την αρχαιότητα, λόγω της εξαιρετικής δυσκολίας του αθλήματος.
​Στη σύγχρονη αναβίωσή του το Παγκράτιο διεξάγεται σε πλαίσια τοπικών, πανελληνίων ή και διεθνών αλητικών διοργανώσεων. Το φετινό 22ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκρατίου που οργανώθηκε από την Ελληνική Ομοσπονδία Παγκρατίου Αθλήματος διεξήχθη το Σάββατο και την Κυριακή, 1 και 2 Ιουλίου 2017, στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Άνω Λιοσίων. Στους αγώνες έλαβε μέρος και ο τοπικός Σύλλογος Πολεμικών Τεχνών, Α.Σ. Μυρμιδόνες Στυλίδας, με τη συμμετοχή της αθλήτριάς του Βαΐτση Υακίνθης. Η Βαΐτση κατέκτησε μάλιστα την πρώτη θέση στη σειρά Νεανίδες 15-17 στο αγώνισμα Ημιεπαφής. Πρόκειται για μια πολύ σημαντική διάκριση που δικαιώνει τους ακαταπόνητους προπονητές των Μυρμιδόνων, Ζωγραφάκη Σταύρο και Σταθαρά Γιώργο, καθώς η νεαρή «χρυσή» πανελληνιονίκης, μετά από την επιτυχία της αυτή, εντάσσεται πλέον στις τάξεις των αθλητών της Εθνικής Ομάδας Νεανίδων Εφήβων.
​Θερμά συγχαρητήρια σε προπονητές και αθλήτρια!
 ΣΤΥΛΙΔΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΒΑΙΤΣΗ ΥΑΚΙΝΘΗ * !  ΣΤΥΛΙΔΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΒΑΙΤΣΗ ΥΑΚΙΝΘΗ * !  ΣΤΥΛΙΔΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΒΑΙΤΣΗ ΥΑΚΙΝΘΗ * !  ΣΤΥΛΙΔΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΒΑΙΤΣΗ ΥΑΚΙΝΘΗ * !  ΣΤΥΛΙΔΑ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΜΥΡΜΙΔΟΝΕΣ ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΒΑΙΤΣΗ ΥΑΚΙΝΘΗ * ! http://stilida.com/
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Η πανέμορφη παραλία του Κάλαμου στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας

Φρικιαστικό έγκλημα στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας. Εικόνες σοκ.