Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Υπεγράφη η απόφαση επαναλειτουργίας του Ι.Ε.Κ. Αταλάντης


Ευχάριστα τα νέα όσον αφορά την επαναλειτουργία του Ι.Ε.Κ. Αταλάντης!
Όπως το επιβεβαίωσε ο βουλευτής Φθιώτιδας Γιάννης Σαρακιώτης, ο Υφυπουργός Παιδείας  Δημήτρης Μπαξεβανάκης υπέγραψε τη σχετική απόφαση και πλέον ένα διαχρονικό αίτημα της τοπικής κοινωνίας ικανοποιείται ύστερα από επίμονες ενέργειες και συναντήσεις.
Κορωνίδα των προσπαθειών απετέλεσε η συνάντηση Σαρακιώτη-Μπαξεβανάκη στις 7 Μάρτη παρουσία του Δημάρχου Λοκρών Νίκου Λιόλιου (φωτό).
Στο πλαίσιο της εν λόγω συνάντησης, είχαν ληφθεί οι απαραίτητες δεσμεύσεις οι οποίες οδήγησαν στο συγκεκριμένο αποτέλεσμα.
Για την ευτυχή κατάληξη της υπόθεσης ο κ. Σαρακιώτης δήλωσε: «Δεδομένης της αδυναμίας των οικογενειών να στείλουν τα παιδιά τους δεκάδες χιλιόμετρα μακρυά για την εκπαίδευσή τους αλλά και με αφετηρία τις τεράστιες αναπτυξιακές προοπτικές της Λοκρίδας, η απόφαση της επαναλειτουργίας του Ι.Ε.Κ. θα συμβάλλει καθοριστικά στην καταπολέμηση της ανεργίας στην ευρύτερη περιοχή».
efthia.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)