Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αστυνομεύεται ο Δήμος Μώλου Αγίου Κωνσταντίνου;


Εδώ και  καιρό διατυπώνονται παράπονα από μονίμους η εποχικούς κατοίκους  των Καμένων Βούρλων για ελλιπή ή και ανύπαρκτη αστυνόμευση της λουτρόπολης.
Οι πολίτες εκφράζουν αμφιβολία για την χρησιμότητα και φυσικά την αποτελεσματικότητα- του πολυδιαφημισμένου ως  πολυδύναμου αστυνομικού τμήματος που εδρεύει στο Καινούργιο.
Άλλωστε και ο ίδιος ο Δήμαρχος Καμένων Βούρλων Γιάννης Συκιώτης σε προγενέστερη συνέντευξή του στο κεντρικό  δελτίο του ΛΑΜΙΑ FM-1, είχε εκφράσει την διαφωνία του με την επιλογή  ως έδρα τους Τμήματος, του Καινούργιου δεδομένου ότι ειδικά τους θερινούς μήνες στα Καμένα διαμένουν 20.000 άνθρωποι.
Η διαπίστωση είναι ότι  πράγματι σπάνια βλέπει κανείς περιπολικό να κυκλοφορεί όχι  στους δευτερεύοντες δρόμους,  αλλά και στην κεντρική παραλιακή λεωφόρο Βασιλειάδη.
Πολλοί επαγγελματίες επισημαίνουν ότι τις ώρες της μεγάλης κίνησης στα Καμένα έπρεπε να υπάρχει και πεζή περιπολία αστυνομικών, γιατί αρκετές φορές έχουν αναφερθεί περιστατικά κλοπών.
Είναι άλλωστε γνωστό ότι στα Καμένα και τον Άγιο Κωνσταντίνου σημειώνονται πολλές κλοπές, διαρρήξεις αλλά και ληστείες κυρίως σε βάρος ηλικιωμένων  και μοναχικών ατόμων.
«Επόμενο  είναι να αποθρασύνονται οι κακοποιοί  όταν κάνουμε μαύρα μάτια θα δούμε αστυνομία» λένε άνθρωποι που  βίωσαν ανάλογες καταστάσεις.
Επίσης  αναφέρεται ότι πολλοί άνθρωποι κυκλοφορούν με δίκυκλα χωρίς κράνος και μάλιστα έχοντας μαζί τους ακόμη και ανήλικα παιδιά-ενίοτε τα παιδιά τους- με κίνδυνο σε περίπτωση τροχαίου να σημειωθούν σοβαροί τραυματισμοί.
Τέλος τις ημέρες και τις ώρες που παρουσιάζεται  μεγάλη κίνηση και παρατηρούνται μποτιλιαρίσματα, καλό είναι να  παρεμβαίνει  και κανένας τροχονόμος-όχι για να κόβει κλήσεις-αλλά να διευκολύνει την κυκλοφορία.
Ελπίζουμε ότι η ηγεσία της Αστυνομικής Διεύθυνσης θα λάβει τα προβλεπόμενα μέτρα.
lamiafm1.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)