Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΛΑΜΙΑΣ:Το μαύρο - άσπρο έκανε ο πρωθυπουργός στο υπουργείο ΕργασίαςΟ πρωθυπουργός προκάλεσε για άλλη μία φορά τον εργατόκοσμο της χώρας με τις προκλητικές δηλώσεις του και την αναστροφή της πραγματικότητας στην χθεσινή επίσκεψή του στο Υπουργείο εργασίας.
Λες και δεν ξέρει τίποτα για τον φόνο που έχει διαπραχθεί, εμφανίστηκε με κενό μνήμης, αφού μόλις εχθές το τερατούργημα της δουλειάς 7 μέρες την εβδομάδα εφαρμόστηκε με τον φρέσκο νόμο του 4ου μνημονίου που ο ίδιος και οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ψήφισαν πριν λίγες μέρες. Έκανε ότι δεν είδε ότι το 53% των νέων προσλήψεων είναι μερικής και εκ περιτροπής απασχόληση και πανηγύρισε για την μείωση της ανεργίας.
Μετά τα κροκοδείλια δάκρυα της κυβέρνησης και την ψευτοαντιπαράθεση με τους δικαστές για τους χιλιάδες απλήρωτους εργαζόμενους, αντί να παρέμβει και να προχωρήσει σε νομοθετική ρύθμιση για την προστασία των εργαζομένων από την ομηρία που βρίσκονται, βγήκε και έκανε «δώρα» στους μεγαλοεργοδότες απαλλάσσοντας τους από την υποχρέωση να πληρώνουν, υποσχόμενος στους απλήρωτους «επανεκπαίδευση» και «κοινωνική οικονομία». Για όσους δουλεύουν με μπλοκάκια, υποσχέθηκε στους εργοδότες επιδότηση από τα χρήματα των εργαζομένων για να τους προσλάβουν με εξαρτημένη εργασία.
Η κυβέρνηση αυτή δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΝΔ στο ψέμα στην υποκρισία και στην προσπάθεια να κάνει το άσπρο, μαύρο.
Οι εργαζόμενοι που βλέπουν να τους πουλάν φύκια για μεταξωτές κορδέλες, πρέπει να κάνουν την οργή τους, οργανωμένη πάλη, να ακολουθήσουν τον αγώνα που γίνεται σε κλάδους όπως του εμπορίου, στον Τουρισμό και στο μέταλλο, για Σ.Σ.Ε, για δουλειά με δικαιώματα, για 5νθήμερο, 8ωρο.

Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)