Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Παραλίγο σοβαρό ατύχημα - Έπεσε σίδερο από αγροτικό στον παράδρομο


Παραλίγο σοβαρό ατύχημα - Έπεσε σίδερο από αγροτικό στον παράδρομο
Την καταγγελία κάνει αναγνώστης, ο οποίος κινούταν στον παραδρομο της Ανθήλης, και είδε ξαφνικά ένα σιδερο, που έπεσε από μία ασφυκτικά γεμάτη καρότσα αγροτικού που οδηγούσε Ρομά, να του χτυπάει το αυτοκίνητο.
Ο αναγνώστης αυτή τη φορά στάθηκε πολύ τυχερός, αλλά αναρωτιέται: «Αν στη θέση του ήταν μηχανάκι ή αν το σίδερο είχε μπει μέσα από το παράθυρο τι θα είχε γίνει;»
Δείτε στη φωτογραφία που ακολουθεί το χτύπημα στο αυτοκίνητο από το ιπτάμενο σίδερο και τι μας έγραψε στο μήνυμά του...
«Τι θα γίνει με αυτούς τους Ρομά???στον παράδρομο Λαμίας - Αθήνας λίγο μετά την αερογέφυρα κοντά στην Ανθήλη από ένα μπλε τογιοτα γεμάτο παλιοσίδερα μέχρι επάνω με οδηγό Ρομά έφυγε ένα μεγάλο σίδερο με αποτέλεσμα να περάσει ξυστά από το αυτοκίνητο μου...  άγιο είχαμε που δεν προκλήθηκε κανένα ατύχημα...
Για πόσο ακόμα θα κάνουμε τους αδιάφορους ??? Ευτυχώς που το είδα τελευταία στιγμή να έρχεται πάνω μου και δεν έσπασε το παρμπρίζ να έχουμε τίποτα χειρότερα!
Εγώ αναρωτιέμαι εάν ήταν ένας μηχανόβιος? εάν έμπαινε μέσα από το παράθυρο? θα σκοτωνόμασταν για ένα μπάνιο?»
Αναγνώστης.
ΥΓ: Υπάρχουν πολλές καταγγελίες οδηγών ότι στους παράδρομους κυκλοφορούν πολλά φορτηγά που τρέχουν με μεγάλες ταχύτητες, καθώς επίσης και γεωργικά μηχανήματα τη νύχτα. Τέλος η κίνηση είναι αυξημένη γιατί τώρα το καλοκαίρι πάει πολύς κόσμος για μπάνιο και χρειάζεται προσοχή.
καταγγελια στο lamiareport.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)