Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Στην Αμφίκλεια το φεστιβάλ πνευστών Παρνασσού


Με κορυφαίους διεθνούς φήμης σολίστ, ξεκινάει στις 7 Ιούλη και θα διαρκέσει 3 ημέρες, στο Αγρόκτημα «Αμφίκαια» στην Αμφίκλεια,  το 2ο Φεστιβάλ Πνευστών Οργάνων Παρνασσού.
    Μεταξύ άλλων συμμετέχουν, ο τρομπετίστας της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών και Καλλιτεχνικός Διευθυντής του Φεστιβάλ, Παναγιώτης Μπαλαμός, ο τρομπετίστας της Φιλαρμόνια Όρχηστρα Αθηνών, Διονύσης Αγαλιανός, ο κορνίστας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Χρήστος Καλούδης, ο τρομπονίστας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Σπύρος Φαρούγγιας, ο τουμπίστας της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, Σάκης Μηρώνης, ο φλαουτίστας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Νίκος Νικόπουλος, και ο κλαρινετίστας της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, Παναγιώτης Σιωράς.
    Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, θα ολοκληρωθούν το τελευταίο βράδυ, με την Συναυλία-Διαγωνισμό των Αριστούχων Σπουδαστών, που θα έχει ως κορυφαίο βραβείο, την πρόσκληση του καλύτερου μαθητή, την επόμενη χρονιά, ως Σολίστ, στο 3ο Φεστιβάλ Πνευστών Παρνασσού 2018.

.
efthia.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)