Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αυτή είναι η νέα διοίκηση των Τεχνολόγων Γεωπόνων Φθιώτιδας


Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Τοπικού Τμήματος της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνολόγων Γεωπόνων Φθιώτιδας.
Οι θέσεις του νέου Συμβουλίου είναι οι εξής:
Πρόεδρος: Στέφανος Παπαποστόλου
Αντιπρόεδρος: Πέτρος Καραΐσκος
Γραμματέας: Παναγιώτα Λιάπη
Αν. Γραμματέας: Αντρέας Παπακωνσταντίνου
Ταμίας: Κωνσταντίνος Κοτζαμάνης
Μέλη:  Θωμάς Ευαγγελογιώργος, Μαρία Παπανάγνου
Η συμβολή των Γεωπόνων ΤΕ στον Αγροδιατροφικό και Κτηνοτροφικό Τομέα τόσα χρόνια είναι σημαντική, καθώς ο Αγρότης απευθύνεται σε Υπεύθυνο Επιστήμονα τόσο για την Παραγωγή του όσο και για το Ζωικό του κεφάλαιο.
Οι Γεωπόνοι ΤΕ με τις γνώσεις τους θα συνεχίσουν να παρέχουν την απαιτούμενη στήριξη την οποία κατέχουν αλλά και εμπλουτίζουν καθημερινά.
Το Τοπικό Τμήμα της Π.Ε.Π.Τε.Γ. Φθιώτιδας το έργο το οποίο αναλαμβάνει είναι δίπλα στον Γεωπόνο ΤΕ, με κάθε τρόπο και μέσο, ώστε το επάγγελμά του να είναι προστατευμένο και εμπλουτισμένο με περαιτέρω γνώσεις, εξασφαλίζοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τον Αγρότη –Κτηνοτρόφο.
Η Π.Ε.Π.Τε.Γ. θα είναι μπροστά στις εξελίξεις του Τομέα της και θα υπερασπίζεται το επάγγελμά της, το οποίο η Πολιτεία έχει παραχωρήσει, εφαρμόζοντας τα νόμιμα και κατοχυρωμένα επαγγελματικά της δικαιώματα.
Η νέα διοίκηση με ανακοίνωσή της, ευχαριστεί «όλους τους τοπικούς φορείς που συνέδραμαν για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών στο τοπικό τμήμα της Φθιώτιδας και ιδιαίτερα τον Δήμο Λαμιέων και τον Δήμαρχο Νίκο Σταυρογιάννη για την αμέριστη βοήθεια και συμπαράσταση τους».

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)