Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Αρχισαν οι εργασίες του Αναπτυξιακού Συνεδρίου Στερεάς με συγκέντρωση διαμαρτυρίας των απολυμένων συμβασιούχων


Αρχισαν οι εργασίες του διήμερου  Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Περιφέρειας Στερεάς στο Πολιτιστικό  Κέντρο του Δήμου Λαμιέων,  παρουσία υπουργών της κυβέρνησης,τοπικών  βουλευτών, του Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη , του Δημάρχου Λαμιέων Νίκου Σταυρογιάννη,  αυτοδιοικητικών και εκπροσώπων φορέων.
΄Εξω  απο το κτίριο της οδού  Λεωνιδου   οι απολυμένοι συμβασιούχοι του Δήμου Λαμιέων  πραγματοποιούν συγκέντρωση διαμαρτυρίας μετά  την αιφνιδιαστική απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής  για απ΄ευθείας ανάθεσης της καθαριότητας σε ιδιώτη.
Ισχυρή  είναι   η  παρουσία της Αστυνομίας στην είσοδο του πολιτιστικού Κέντρου.
Οι διαδικασίες εξελίσσονται σε δυο στρογγυλά τραπέζια. Το πρώτο  με θεματολογία Επιχειρηματικότητα – Χρηματοδοτικά Μέσα – Ανάπτυξη της Υπαίθρου παρουσια των Υπουργών Οικονομίας και Ανάπτυξης Δημήτρη Παπαδημητρίου , αν. υπουργού Πέτρου Χαρίτση, Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου και αν. υπουργού Ι. Τσιρώνη . Το δεύτερο με θέμα  Περιβαλλοντική Πολιτική και Ενεργειακοί Πόροι με την παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ. Σταθάκη και  του Αν. Υπουργού Σωκράτη Φάμελλου.
Μετα τις τοποθετήσεις των Υπουργών αναμένονται οι τοποθετήσεις των αυτοδιοικητικών και  λοιπών τοπικών φορέων.
http://altpressfthiotida.com

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Νέα πυρκαγιά έξω από τα Καμένα Βούρλα - Σηκώθηκαν τα PZL (ΦΩΤΟ)