Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Λαμία: Τα όμορφα σκαλοπάτια της πλατείας Λαού


Παρ’ότι είναι από τις ομορφότερες πλατείες της πόλης, ίσως δεν της έχει δωθεί η καταλλήλη προσοχή. Δεν θα αναφερθούμε σε αυτό όμως, μιας και η συγκεκριμένη πλατεία έχει…όμορφιες γωνιές.
Μία από αυτές τις όμορφες γωνιές, είναι και τα σκαλάκια της οδού Αριστοτέλους. Ναι, εκεί στεγάζονται και τα Εικαστικά Εργαστήρια του Δήμου Λαμιέων.

Λίγο πιο πάνω, θα δεις το διατηρητέο κτίριο της οδού Αριστοτέλους 3 το οποίο και περιήλθε στην ιδιοκτησία του Δήμου Λαμιέων το 2015. Το συγκεκριμένο κτίριο χτίστηκε στα τέλη του περασμένου αιώνα.

Συνεχίζοντας προς τα πάνω, τα φώτα λιγοστεύουν

Τα σκαλάκια της οδού Αριστοτέλους, γίνονται μία μικρή «σκοτεινή» γωνιά. Συνήθως θα συναντήσεις νέα παιδια και μικρές παρεούλες που ίσως κάνουν το πρώτο τους τσιγάρο (σας κάρφωσα τώρα;), όπως δοκιμάζαμε κι εμείς πιτσιρικάδες, ή θα συναντήσεις νεαρά ζευγαράκια που θα κάνουν την βόλτα τους μακριά από τα…αδιάκριτα βλέμματα ρίχνοντας ένα πεταχτό φιλί.

Μήπως να δείχναμε λίγο πιο πολύ ενδιαφέρον και γι’αυτή την μικρή και όμορφη γωνιά της πόλης; Δεν αναφέρομαι μόνο στην Δημοτική Αρχή αλλά και σε εμάς τους ίδιους…
 http://www.radiojukebox.eu/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)