Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Επένδυση 3 εκατ. ευρώ σε νέα μονάδα από Nexans(Εργοστάσιο Αγία Μαρίνα Φθιώτιδας).35 νέες θέσεις εργασίας.


Συνολικά 35 νέες θέσεις εργασίας πλήρους απασχόλησης θα δημιουργήσει η καινούργια μονάδα παραγωγής της εισηγμένης Nexans Ελλάς, που θα ξεκινήσει τη λειτουργία της από το 2018 στο εργοστάσιο της Αγίας Μαρίνας Φθιώτιδας.

H συνολική επένδυση ανέρχεται στο ποσόν περίπου του 1,5 εκατ. ευρώ για τoν εξοπλισμό και ακόμη 1,5 εκατ. ευρώ για τις κτιριακές εγκαταστάσεις και τα έξοδα μεταφοράς, εγκατάστασης κ.λπ. Οπως μάλιστα σημειώνει η διοίκηση της εταιρείας, «η παραπάνω επένδυση δεν αφορά μόνο την αγορά της Γερμανίας όπου υπάρχει ζήτηση για καλώδια μέσης τάσης, αλλά θα δώσει γενικά τη δυνατότητα να στραφεί η εταιρεία μας και σε άλλες νέες αγορές». Για τις υπόλοιπες αγορές του εξωτερικού και ιδιαίτερα εκείνες της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, συνεχίζονται οι προσπάθειες για τη σύναψη νέων συνεργασιών, η εξέλιξη των οποίων θα εξαρτηθεί μεταξύ άλλων και από τη διατήρηση της πολιτικής σταθερότητας στις περιοχές αυτές.

kathimerini.gr
Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Φαράγγι Μέγα Ρέμα Άγιος Κωνσταντίνος Φθιώτιδας:Από τα ομορφότερα και διασκεδαστικότερα φαράγγια... (Υπέροχες φωτογραφίες & video)

Η πανέμορφη παραλία του Κάλαμου στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας

Φρικιαστικό έγκλημα στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας. Εικόνες σοκ.