Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

2.000.000 ΕΥΡΩ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΙΣΤΙΑΊΑΣ ΑΙΔΗΨΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΚΤΙΡΙΟΥ.(Με τα διατηρητέα κτίρια του Δήμου μας ποιός ασχολείται;)

ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ  ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΑ ΚΤΙΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΩΛΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΘΡΟΝΙΟΝ ΚΑΙ ΡΑΔΙΟΝ
Μετά από 30 χρόνια απαξίωσης και παράδοσης του εμβληματικού κτιρίου « Κασταλία» στη φθορά του χρόνου, η Δήμαρχος Λίνα Ευσταθίου πέτυχε έπειτα από συντονισμένες και ουσιαστικές κινήσεις την χρηματοδότηση, προϋπολογισμού σχεδόν 2.000.000 ευρώ, με σκοπό να ανακαινιστεί το κτίριο και να επαναλειτουργήσει η "Κασταλία" ως   πολυχώρος πολιτισμού και συνεδριακό κέντρο σύγχρονων προδιαγραφών, όπως βλέπετε και στην αναρτημένη απόφαση.

Με αυτό τον τρόπο αποδεικνύουμε για ακόμα μία φορά ότι το έργο της σημερινής δημοτικής αρχής είναι ουσιαστικό και δεν μπορεί να δεχθεί πλήγματα από την φαιδρές αντιπολιτευτικές τακτικές των αντιπάλων μας.

Με τη δύναμη που πηγάζει από την εμπιστοσύνη σας, θα συνεχίζουμε την προσπάθειά μας για να κάνουμε πράξη όλα αυτά που χρειάζεται ο τόπος μας.



http://istiaianews.blogspot.gr/

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)