Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Η ΛΑΜΙΑ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΤΟ TEDx



Το TED είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που ξεκίνησε το 1984 στην Καλιφόρνια. TED σημαίνει Τεχνολογία, Ψυχαγωγία, Τέχνη (Technology, Entertainment, Design). O σκοπός ύπαρξης του TED είναι η διάδοση αξιόλογων ιδεών καθώς και η μετουσίωσή τους σε παραγωγικό προβληματισμό…και πράξη, μέσα από σύντομες ομιλίες επιτυχημένων προσώπων της παγκόσμιας αλλά και της εθνικής και της τοπικής κοινότητας. Σήμερα πραγματοποιούνται περισσότερα από 20.000 TEDx Events παγκοσμίως κάθε χρόνο.

Το TEDx Lamia είναι το πρώτο TEDx event, που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη μας. Μαζί με άλλες 15 πόλεις στην Ελλάδα από φέτος και η Λαμία εντάσσεται στην παγκόσμια οικογένεια του TEDx.

Τα προβλήματα του τόπου μας περιμένουν δημιουργικές λύσεις και απαντήσεις.  Ο σκοπός μας λοιπόν είναι να περάσουμε από την απλή αφήγηση ιδεών στην πρόταση για εφαρμογή και δράση.

Μέσα από ομιλίες διακεκριμένων προσώπων θα προσπαθήσουμε να αφυπνίσουμε, να κινητοποιήσουμε και να εμπνεύσουμε την τοπική κοινότητα προς αυτή την κατεύθυνση.

Η οργανωτική ομάδα του TEDx Lamia έχει ως επίκεντρο των δραστηριοτήτων της τους ακόλουθους 5 πυλώνες:

Eπιχειρηματικότητα & Καινοτομία

Αγροτική Οικονομία

Ακαδημαϊκό Περιβάλλον

Οικιστικό Περιβάλλον

Ιστορία – Πολιτισμός

Το TEDx Lamia θα πραγματοποιηθεί στις 11 Νοεμβρίου 2017.

Γίνε μέρος της έμπνευσης, γίνε μέρος της δράσης.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του TEDx Lamia

ΠΗΓΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ
blog.tedxlamia.com

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΘΕΜΑΤΟΣ kaliterilamia.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Ανακαλύψτε 21 παραλίες στο Νομό Φθιώτιδας (Εικόνες & Χάρτες)

Απο που πήρε το ονομά της η λουτρόπολη των Καμένων Βούρλων.Ποιά η σχέση της με την πλούσια κωμόπολη των Βουρλών της Μικράς Ασίας που κάηκε απο τους Τούρκους

Το "παπούτσι της νύφης",Ήθη και έθιμα του γάμου στο Μώλο.(video)